Gladnyhet! Ungdomshuset V2 åpner for gjennomføring av en-til-en veiledning med våre medlemmer. Band med maks fem medlemmer, som allerede er etablert på huset, har også mulighet til å øve på tildelt dag og tidspunkt. I tillegg fortsetter vi med podcast-innspilling med maks fire deltakere. Vi gleder oss til å endelig sette i gang litt aktivitet på huset igjen! 

For å kunne gjennomføre dette tilrettelegger vi slik at kravene om smittevern overholdes og tar i bruk rom som tilfredsstiller kravet om avstand. Tidspunkter for all øving og aktivitet er avklart på forhånd og timeplanfestet. 

  1. Kun medlemmer som allerede har veiledning eller spiller i et eksisterende band kan benytte seg av tilbudet. Medlemmer under 18 år trenger skriftlig godkjenning fra en foresatt.

  2. Alle medlemmer oppfordres til å ta med egne instrumenter/trommestikker.

  3. God avstand til hverandre, minst 2 meter. Maks fem personer i et rom samtidig.

  4. Legge til rette for gode håndvask rutiner og at så få flater som mulig er i berøring. Desinfisering av alle flater som har vært i bruk. 

Huset er fortsatt stengt for offentligheten og det kan derfor ikke være et oppholdssted utenfor de aktivitetene som foregår.  

 

 

Pga korona-situasjonen er Tidsreisen 2020 dessverre avlyst. Tidsreisen er noe av det mest fantastiske som skjer på Bygdetunet i løpet av året, men siden det er så usikre og vanskelige tider, ser vi ingen annen mulighet.

Informasjon om tidsreisen

Tidsreisen er et sommerferietilbud for barn og unge i Lier. Barna blir satt tilbake 100 år i tid, lærer om sin lokale historie og opplever tidsriktige aktiviteter. Dette er en «levende historieformidling» hvor både barn og voksne går inn i et rollespill på Lier Bygdetun.

I sentrum av fortellingen står Heg-gården, en storgård som venter
fint besøk. Verktøy må pusses og repareres, slåtten må gjennomføres, mye håndverk må gjøres og ikke minst mye mat må bli forberedt og laget. «Gårdsfolk», skuespillere, er hele tiden i arbeid på området for å sette rammene for opplevelsen.

De får besøk av en budeie som demonstrer melking av ku, hesjer på gammelmåten med hest og slåmaskin, baker i vedfyrt bakerovn, vever, besøker bikuber, får en gammeldags skoletime og, sist men ikke minst, ta vare på dyrene på gården. Det blir i tillegg nok av tid til å boltre seg ute i vakre omgivelser på bygdetunet. Tidsreisen er en sommeropplevelse som barna nok sent glemmer!

Lier historielag, Lier Husflidslag, Lier, Røyken og Hurum Birøkterlag og Lier Bygdetun samarbeider med Lier kommune v/Kultur og fritid om dette unike tilbudet.

Les mer om Tidsreisen her.

Kontaktinfo Lier Bygdetun.

Det skal ikke stå på forslagene til aktivitet i påska! Husk å følge restriksjonene for avstand og hindring av smitte.

Mange har frivillig eller ufrivillig mye tid hjemme om dagen, dagene kan fort bli lange og kjedelige for mange. Kan du bruke tiden din til å reparerer noe?

I anledning påske og quizens høytid inviterer Ungdomshuset V2 ALLE, uansett alder, forutsetninger eller levevaner, til QUIZ mandag 6. april kl. 1800. Vi direktesender det hele fra vår facebookside og DERE kan delta fra sofaen, senga eller skogen. Dere må gjerne lage lag via Skype, hangouts eller en annen app, ELLER du kan delta som du er. Husk at dette er lavterskel og du må ikke føle at allmennkunnskapen hindrer deg.

Følg med på vårt arrangement for oppdateringer, her det blir det postet kategorier og regler etterhvert.

Håper vi ses!

Lyst på mer quiz?

Hver mandag kl. 1800 kjører V2 quiz på enten Facebook eller instagram. Følg oss for oppdateringer på hvor og når ting skjer.

Les mer om Ungdomshuset V2 her!