UKM

UKM – Ung Kultur Møtes

Påmelding til UKM 2020!

Meld deg på til UKM, enten det er sceneinnslag, kunst eller å være arrangør. Les mer om arrangementet og påmelding her eller følg linken til venstre på siden.

Hva er UKM Lier Festival?
Hvert år arrangeres UKM på Lier Kulturscene i Lierbyen og kan påberope seg å være en av landets største lokalmønstringer. Dette er en arena hvor ungdommer mellom 10-20 år kan vise frem sine interesser, talenter og lidenskaper. Det settes opp forestillinger for de som vil vise frem alt av scenekunst i tillegg til kunstutstilling.

Ungdom jobber også bak kulissene for at alt skal gå bra. Dette er en god mulighet til å lære seg arrangørtekniske ting, styre lyd og lys, være scenearbeider eller artistvert, konferansier eller jobbe med markedsføring og media.

UKM er mer enn noe annet en møteplass, der ungdom skaper noe for hverandre, inspirerer hverandre og møtes på tvers av interessefelt. Dette skaper vennskap, nye samarbeid og ikke minst nye erfaringer.

Arrangementet er et tett samarbeid mellom Ungdomskontoret ved Lier kommune, Ungdomshuset V2 og Lier Kulturskole.

Informasjon til deg som har meldt deg på her.

Mønstring

UKM er ikke en konkurranse, men en mønstring. En fagjury velger et variert utvalg av de påmeldte innslagene de ønsker å sende videre til fylkesmønstring. Herfra kan også deltakerne bli sendt videre til siste instans, landsmønstringen.

Informasjon

Adresse:
Heggveien 4
3400  LIER

Kontaktperson:
Ingvild B. Berget

Telefon:
48296928

Epost:
ibb@lier.kommune.no