Lurer du på noe?

Ta kontakt med oss – vi hjelper deg gjerne!

Hvem er vi som jobber fast på kulturscenen?

Pål Emil Berg

Pål Emil Berg

Daglig leder, programprodusent og teknisk sjef

Pål Emil Storm-Berg er daglig leder fra år 2021 på Lier Kulturscene. Han er også teknisk sjef og ansvarlig for det tekniske i form av drift og avvikling av arrangementer. Han har jobbet 16 år for Hobas Backline, og jobber fortsatt, som tekniker/scenemester på store arrangementer som VG-Lista Topp 20 show, Nobelkonserten, Spellemann, Slottsfjellfestivalen og Øya festivalen for å nevne noe. Han har jobbet/turnert med band som Donkeyboy, Staut, Amund Maarud og CC cowboys.

Ingvild Bergum Berget

Ingvild Bergum Berget

Markedsføring og nettsider

Ingvild Bergum Berget er inne i et årsvikariat som ansvarlig for nettsider og markedsføring av kulturscenen sine arrangementer. Hun jobber også på Ungdomshuset V2 og har erfaring fra prosjektledelse og større arrangementer for ungdom.

Marte Bergsland

Marte Bergsland

Programprodusent Lier bibliotek

Marte Bergsland er programprodusent og ansvarlig for hva som spilles på Lier bibliotek. Marte er utdannet stage manager fra RADA i London og har bakgrunn fra bl.a. Den norske opera og ballett, Riksteateret, Nobelprisutdelingen og Hålogaland teater.

Hanne Eikå Bergill

Hanne Eikå Bergill

Arrangementsmedarbeider

Hanne Eikå Bergill jobber til vanlig for Equinor, men er en engasjert kulturildsjel som brenner for alt som har med kultur å gjøre. Hun har bred erfaring og jobber bl.a. også for Kongsbergjazz. Hanne har vært med siden starten på Lier kulturscene.

Informasjon

Daglig leder
Pål Emil Berg
91520630
peb@lier.kommune.no

Adresse scene
Heggveien 4
3403 Lier

Adresse kontor
Kultur og fritid, Fosskvartalet 2.etg
3401 Lier

Postadresse:
Lier kulturscene
Lier kommune
Postboks 205, 3401 Lier