Lurer du på noe?

Lier kulturscene er en black box scene som er en del av et flerbruksbygg, sammen med Hegghallen og Hegg skole. Kulturscenen fungerer som en egen enhet uavhengig av idrettshallen og skolen.

Scenen har et uttrekkbart amfi med plass til 250, med mulighet for oppbygget scene. Uten amfi har vi plass til 400 gjester.

Hvem er vi som jobber fast på kulturscenen?

Katarina Friis Stensland

Programprodusent vikar

Katarina Friis Stensland er vikarierende programprodusent og ansvarlig for hva som spilles på kulturscenen og administrasjonen av alt som skjer der. Hun har erfaring som prosjektleder i Eventyrlie event og artistformidling og er utdannet i kultur og ledelse fra Handelshøyskolen BI.

Marte Bergsland

Marte Bergsland

Programprodusent (permisjon)

Marte Bergsland er programprodusent og ansvarlig for hva som spilles på kulturscenen og administrasjonen av alt som skjer der. Marte er utdannet stage manager fra RADA i London og har bakgrunn fra bl.a. Den norske opera og ballett, Riksteateret, Nobelprisutdelingen og Hålogaland teater.

Pål Emil Berg

Pål Emil Berg

Teknisk sjef

Pål Emil Storm-Berg er teknisk sjef og ansvarlig for det tekniske i form av drift og avvikling av arrangementer. Han har jobbet 16 år for Hobas Backline, og jobber fortsatt, som tekniker/scenemester på store arrangementer som VG-Lista Topp 20 show, Nobelkonserten, Spellemann, Slottsfjellfestivalen og Øya festivalen for å nevne noe. Han har jobbet/turnert med band som Donkeyboy, Staut, Amund Maarud og CC cowboys.

Hanne Eikå Bergill

Hanne Eikå Bergill

Arrangementsmedarbeider

Hanne Eikå Bergill jobber til vanlig for Equinor, men er en engasjert kulturildsjel som brenner for alt som har med kultur å gjøre. Hun har bred erfaring og jobber bl.a. også for Kongsbergjazz. Hanne har vært med siden starten på Lier kulturscene.

Informasjon

Telefon: 90506746
(telefontid mellom 12:00 – 15:00)

Programprodusent Katarina Friis Stensland
Mob: 98084026
Epost: katarina.friis.stensland@lier.kommune.no

Teknisk sjef Pål Emil Berg
Mob: 91520630
Epost: pal.emil.berg@lier.kommune.no

Adresse scenen:
Heggveien 4, 3403 Lier

Adresse kontor:
Kultur og fritid, Fosskvartalet 2.etg, 3401 Lier

Postadresse:
Lier kulturscene, Lier kommune, postboks 205, 3401 Lier