Praktisk info

Alt du trenger å vite for en god opplevelse

Lier kulturscene vil til enhver tid ta hensyn til og ivareta de gjeldende regler for smittevern ved arrangementer:

  • Vi ber om at ingen som er syke eller har symptomer på Covid-19 kommer på arrangement.
  • Arrangementer kan bli avlyst på kort varsel dersom det er nødvendig eller etter pålegg fra myndighetene.

Hvordan komme seg til og fra Lier kulturscene

Vi oppfordrer alle som har mulighet til å benytte seg av kollektivt, sykkel eller beina til å bruke disse. 

Buss: Nærmeste bussholdeplass ligger rett ved innkjøringen til kulturscenen og heter Hegg skole. Her stopper buss nr 63, 66, 71, 72 og 79. Kommer du fra Drammen er dette det beste alternativet.

Fra Oslo kan du ta buss 169 til Lierbyen bussterminal og ta den lille spaserturen gjennom Lierbyen sentrum og bort til kulturscenen. Dette er en 7 min gåtur.

Busstider finner du på Brakar.no

Tog: Vi anbefaler å ta toget til Drammen eller Asker og buss videre derfra dersom du ønsker å benytte tog for å komme deg til oss. Lier stasjon ligger ca 4 km fra kulturscenen og det er færre bussforbindelser derfra enn fra Drammen og Asker.

Bil: Det er en stor parkeringsplass ved kulturscenen som det er mulig å benytte. Denne har ikke parkeringsavgift, men merk at ved større arrangement på kulturscenen eller i hallen/skolen kan denne bli full. Vi oppfordrer derfor alle til å benytte seg av kollektivt eller sykkel dersom de har mulighet til dette.

Kafé og bar

På alle arrangement er det anledning til å kjøpe seg en kopp kaffe med noe attåt. Enkelte arrangement har vi også anledning til å bar der det selges øl og vin. Da har arrangementet 18 års aldersgrense. Det opplyses om hvilke arrangement som har bar i hvert enkelt arrangement.  Kafeen og baren drives av Lier kulturscene og det er de frivillige som bemanner denne.

Billettinformasjon

Hos oss lønner det seg å forhåndskjøpe billetter! På den måten kan vi gjøre vårt ytterste for å legge til rette for at du som gjest får en enda bedre kulturopplevelse hos oss! På Lier kulturscenes egne arrangementer kan du også spare penger med våre earlybird-billetter.

Billettsalg på nett

Vi bruker TicketCo som vår leverandør av billettsystem. Klikk på knappen til venstre så kommer du direkte til billettsalget.

Direktesalg på Lier bibliotek
Det er mulig å kjøpe billetter til forestillingene på Lier biblioteks filial i Lierbyen. Her er det kun kortbetaling.

Billettluken før forestilling
Vi selger også billetter i billettluken på kulturscenen før forestillingstart.
Du kan følge linken i hvert arrangement som tar deg direkte til billettsalg for det aktuelle arrangementet.

Generell info

Vi har ikke seteplassering på våre billetter. Det vil si at du ikke booker sete når du kjøper billett, men setter deg på den plassen du selv ønsker når du kommer til oss.

Ledsagere med ledsagerbevis kommer gratis inn. Send en epost til programprodusent om du ønsker ledsagerbillett: katarina.friis.stensland@lier.kommune.no

Barnebillett gjelder for barn fra 2-16 år
(dersom ikke annet er spesifisert i det enkelte arrangement)

Barn fra 2 år og under går gratis

Vergeordning

På enkelte arrangement med 18 års aldersgrense er det mulig med vergeordning. Det innebærer at en under 18 år har anledning til å komme på arrangementet om det er i følge med en voksen over 25 år som ikke nyter alkohol og som tar ansvaret for at vedkommende ikke drikker alkohol. En voksen kan ha ansvar for inntil 2 personer. Et skjema skal signeres ved ankomst på kulturscenen. Ta kontakt med oss som jobber der så ordner vi dette.

Bizzy! Eventappen for ungdom:
Er du mellom 13 og 21 år kan du laste ned Bizzy appen og få rabatterte priser på mange av våre forestillinger. I Bizzyappen finner du alle eventer i Buskerud samlet på ett sted. Appen finner du i GooglePlay eller AppStore.