Praktisk info

Alt du trenger å vite for en god opplevelse

Velkommen til Lier kulturscene

Hos oss lønner det seg å forhåndskjøpe billetter! På den måten kan vi gjøre vårt ytterste for å legge til rette for at du som gjest får en enda bedre kulturopplevelse hos oss!

Lier kulturscene har unummererte seter. Du velger selv sete når du kommer inn i salen og vi setter stor pris på at hensyn tas i forbindelse med å fylle salen mest effektivt.

Det er sitteplasser på alle våre arrangementer, med mindre noe annet er oppgitt.

Vi har fri aldersgrense på våre forestillinger med mindre annet er oppgitt. På arrangementsdag holder det å vise billetten på mobil, evt. på print.

Lier kulturscene er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Billettinformasjon

Barnebillett gjelder for barn fra 2-16 år (dersom ikke annet er spesifisert i det enkelte arrangement). Barn fra 2 år og under går gratis.

Utvalgte forestillinger har Bizzypris for ungdom i alderen 13-21 år. Ved kjøp viser man Bizzyappen på telefon ved innslipp. Appen finner du i GooglePlay eller AppStore.

USBL-medlemmer får fast 20% avslag på kulturscenens arrangementer. USBL-pris finner du til de arrangementene som Lier kulturscene selv arrangerer.

Ledsagere med ledsagerbevis kommer gratis inn på arrangementer. Ledsager-billett skal være tilgjengelig til alle arrangementer, ta kontakt med oss om ikke finner det tilgjengelig til et arrangement.

På enkelte arrangement med 18 års-aldersgrense er det mulig med vergeordning. Det innebærer at en under 18 år har anledning til å komme på arrangementet om det er i følge med en voksen over 25 år, som ikke nyter alkohol og som tar ansvaret for at vedkommende ikke drikker alkohol.

En voksen kan ha ansvar for inntil 2 personer. Et skjema skal signeres ved ankomst på kulturscenen. Ta kontakt med de som jobber der så ordner vi dette.

Spørsmål og henvendelser – finn kontaktinformasjon her

Billettsalg

Vi bruker TicketCo som vår leverandør av billettsystem – trykk her for billettsalg. Det er også mulig å kjøpe billetter til forestillingene på Lier biblioteks filial i Lierbyen. Her er det kun kortbetaling.

Vi selger også billetter i billettluken på kulturscenen før forestillingstart.

OBS! Vi har kun betaling på Lier kulturscene med bankkort og vipps – ikke kontanter

Transport og parkering

Vi oppfordrer alle som har mulighet benytter seg av kollektivt, sykkel eller beina til Lier kulturscene.

Nærmeste bussholdeplass ligger rett ved innkjøringen til kulturscenen og heter Hegg skole. Her stopper buss nr 61, 63, 71, 72 og 79. Kommer du fra Drammen er dette det beste alternativet.

Fra Oslo kan du ta buss 169 til Lierbyen bussterminal og ta den lille spaserturen gjennom Lierbyen sentrum og bort til kulturscenen. Dette er en 5 min gåtur. Busstider finner du på Brakar.no

Det er en stor parkeringsplass ved Lier kulturscene med gratis parkering. Parkeringen ligger i tilknytning til idrettshall, hvis den er fylt opp kan man parkere ved «Parkering Vestsideveien» eller «Fruene Haugestad» og gå til kulturscenen.

Vi oppfordrer likevel alle til å benytte seg av kollektivt eller sykkel dersom de har mulighet til dette.

Vi anbefaler å ta toget til Drammen eller Asker og buss videre derfra dersom du ønsker å benytte tog for å komme deg til oss. Lier stasjon ligger ca 4 km fra kulturscenen og det er færre bussforbindelser derfra enn fra Drammen og Asker.

Servering

Arrangementer Lier kulturscene arrangerer vil ha servering i cafèen fra en time før forestilling dersom du ønsker enkel snacks eller noe å drikke før forestillingen. Drikke og snacks kan medbringes inn i salen.

OBS! Vi har kun betaling på Lier kulturscene med bankkort og vipps – ikke kontanter

Det opplyses om hvilke arrangement som har bar i hvert enkelt arrangement. Kafeen og baren drives av Lier kulturscene og det er de frivillige som bemanner denne.

Hold deg oppdatert

I tillegg til oppdatert program på våre nettsider og Hva skjer i Lier, anbefaler vi at du følger oss på Facebook og instagram – @lierkulturscene. Da får du raskt vite om våre arrangementer og kan sikre deg billett tidlig.