Praktisk informasjon

Hos oss lønner det seg å forhåndskjøpe billetter!

Billetter på Lier kulturscene er unummererte. Du velger selv sete når du kommer inn i salen og vi setter stor pris på at hensyn tas i forbindelse med å fylle salen mest effektivt.

Det er fri aldersgrense på alle arrangementer, med mindre det er spesifisert noe annet i arrrangementet. Stående konserter har alltid 18-års grense.

På arrangementsdag holder det å vise billetten på mobil, evt. på print.

BARNEBILLETT

Barnebillett gjelder for barn fra 2-16 år (dersom ikke annet er spesifisert i det enkelte arrangement). Barn fra 2 år og under går gratis.

HC ORDINÆR

Vi ønsker å legge tilrette best mulig for rullestolbrukere. Billetten har lik pris som ordinær og er ment for å gi arrangøren oversikt i forkant.

LEDSAGER

Ledsagere med ledsagerbevis kommer gratis inn på arrangementer. Ledsagerbevis er beregnet for personer med sykdom eller nedsatt funksjonsevne, med behov for hjelp eller følge for å kunne delta på arrangementer.

Ledsager-billett skal være tilgjengelig til alle arrangementer, ta kontakt med oss om ikke finner den.

Kjøp billetter på TicketCo eller på Lierbyen bibliotek. Her er det kun kortbetaling.

Ved ledig kapasitet selges også billetter på kulturscenen før forestillingstart. OBS! Vi har kun betaling på Lier kulturscene med bankkort og vipps.

Ikke fått billettene eller har andre problemer? Dine billetter sendes på mail rett etter kjøp, sjekk søppelpost eller ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.

Lier Kulturscene ønsker å tilrettelegge best mulig for rullestolbrukere til alle arrangementer. Vi slipper inn rullestolbrukere først i salen og reserverer plasser på første rad til alle sittende forestillinger. For stående forestillinger bygger vi en rampe med god plass.

Ved stående arrangementer, kjøp billettypen HC ordinær slik at vi får best mulig oversikt.

Ta kontakt med oss ved spørsmål eller info ang. ditt besøk. Ledsagere kommer inn gratis med ledsagerbevis på alle våre forestillinger.

Vi oppfordrer alle som har mulighet benytter seg av kollektivt, sykkel eller beina til Lier kulturscene.

Buss

Nærmeste bussholdeplass ligger rett ved innkjøringen til kulturscenen og heter Hegg skole. Her stopper buss nr 61, 63, 71, 72 og 79. Kommer du fra Drammen er dette det beste alternativet.

Fra Oslo kan du ta buss 169 til Lierbyen bussterminal og ta den lille spaserturen gjennom Lierbyen sentrum og bort til kulturscenen. Dette er en 5 min gåtur. Busstider finner du på Brakar.no

Parkering

Det er en parkeringsplass ved Lier Kulturscene med gratis parkering som ligger i tilknytning til en idrettshall. Vi oppfordrer til å frigjøre plass til HC og de med redusert fremkommelighet.

Finn også gratis parkering her (ca. fem minutter å gå):

– Lier gamle stasjon, Parkering Vestsideveien (i Google maps)
– Fruene Haugestad, Haugestadbakken 7 3400 Lier
– BUA Lier, Verkstedveien 2 3400 Lier

Tog

Om du ønsker å benytte tog, anbefaler vå å ta toget til Drammen eller Asker og buss videre derfra. Lier stasjon ligger ca 4 km fra kulturscenen og det er færre bussforbindelser derfra enn fra Drammen og Asker.

Hos oss er det teleslynge som kan lånes til alle arrangementer. Den må leveres tilbake etter forestilling.

Ta kontakt med en av de ansatte eller frivillige når du kommer til Lier kulturscene for bistand. Alle har på synlige T-skjorter/gensere.

Alle arrangementer vil ha servering i cafèen/baren før forestilling. Drikke og snacks kan medbringes inn i salen.

OBS! Vi har kun betaling på Lier kulturscene med bankkort og vipps.

På kulturscenens egne arrangementer blir kaféen bemannet av frivillige. Bli frivillig hos oss? – les mer her.

Billetter på Lier kulturscene er unummererte. Du velger selv sete når du kommer inn i salen og vi setter stor pris på at hensyn tas i forbindelse med å fylle salen mest effektivt.

Lier kulturscene har disse alternativene ved forestillinger:

  • AMFI: Uttrekkbart amfi, unummererte seter, kapasitet: 250
  • KLUBB: Stoler og bord på gulvet nær artist, kapasitet: 80
  • STÅENDE: Oppbygd scene, stående publikum, kapasitet: 400
  • FOAJÉ: Foajéen til Hegg skole har kapasitet til både store konserter og mer intime konserter

Flertallet av våre forestillinger har amfi, om ikke annet er oppgitt. Finn nærmere informasjon til arrangementet i programmet vårt.

Lier kulturscene cafe

Besøksadresse

Lier kulturscene
Heggveien 4
3400 LIER

Besøksadresse

Lier kulturscene
Heggveien 4
3400 LIER