Praktisk info

Alt du trenger å vite for en god opplevelse

Besøksadresse

Lier kulturscene
Heggveien 4
3400 LIER

Velkommen til Lier kulturscene

Hos oss lønner det seg å forhåndskjøpe billetter! På den måten kan vi gjøre vårt ytterste for å legge til rette for at du som gjest får en enda bedre kulturopplevelse hos oss!

Vi har fri aldersgrense på våre forestillinger med mindre annet er oppgitt. På arrangementsdag holder det å vise billetten på mobil, evt. på print.

Praktisk info ved parkering (gjelder vår/sommer/høst 2023)

Parkeringsplassen ved Hegg skole er sterkt redusert for tiden. Derfor oppfordrer vi alle besøkende til å parkere følgende steder, for å frigjøre plass til HC og de med redusert fremkommelighet:

– Lier gamle stasjon, Parkering Vestsideveien (i Google maps)
– Fruene Haugestad, Haugestadbakken 7 3400 Lier
– BUA Lier, Verkstedveien 2 3400 Lier

Seter og sitteplasser

Billetter på Lier kulturscene er unummererte. Du velger selv sete når du kommer inn i salen og vi setter stor pris på at hensyn tas i forbindelse med å fylle salen mest effektivt.

Lier kulturscene har disse alternativene ved forestillinger:

  • AMFI: Uttrekkbart amfi, unummererte seter, kapasitet: 250
  • KLUBB: Stoler og bord på gulvet nær artist, kapasitet: 80
  • STÅENDE: Oppbygd scene, stående publikum, kapasitet: 400
  • FOAJÉ: Foajéen til Hegg skole har kapasitet til både store konserter og mer intime konserter

Flertallet av våre forestillinger har amfi, om ikke annet er oppgitt. Finn nærmere informasjon til arrangementet i programmet vårt.

Publikum Lier kulturscene

Tilgjengelighet

Lier kulturscene er tilrettelagt for rullestolbrukere. Ledsagere kommer inn gratis med ledsagerbevis på alle våre forestillinger. Ta kontakt hvis du ikke finner billetten i vårt system.

Billettinformasjon

Alle billettpriser er inkludert billettavgift.

Barnebillett gjelder for barn fra 2-16 år (dersom ikke annet er spesifisert i det enkelte arrangement). Barn fra 2 år og under går gratis.

Utvalgte forestillinger har Bizzypris for ungdom i alderen 13-21 år. Ved kjøp viser man Bizzyappen på telefon ved innslipp. Appen finner du i GooglePlay eller AppStore.

USBL-medlemmer får fast 20% avslag på kulturscenens arrangementer. USBL-pris finner du til de arrangementene som Lier kulturscene selv arrangerer.

Ledsagere med ledsagerbevis kommer gratis inn på arrangementer. Ledsager-billett skal være tilgjengelig til alle arrangementer, ta kontakt med oss om ikke finner det tilgjengelig til et arrangement.

Spørsmål og henvendelser – finn kontaktinformasjon her

Billettsalg

Vi bruker TicketCo som vår leverandør av billettsystem – trykk her for billettsalg. Det er også mulig å kjøpe billetter til forestillingene på Lier biblioteks filial i Lierbyen. Her er det kun kortbetaling.

Vi selger også billetter i billettluken på kulturscenen før forestillingstart.

OBS! Vi har kun betaling på Lier kulturscene med bankkort og vipps – ikke kontanter

Transport og parkering

Vi oppfordrer alle som har mulighet benytter seg av kollektivt, sykkel eller beina til Lier kulturscene.

Nærmeste bussholdeplass ligger rett ved innkjøringen til kulturscenen og heter Hegg skole. Her stopper buss nr 61, 63, 71, 72 og 79. Kommer du fra Drammen er dette det beste alternativet.

Fra Oslo kan du ta buss 169 til Lierbyen bussterminal og ta den lille spaserturen gjennom Lierbyen sentrum og bort til kulturscenen. Dette er en 5 min gåtur. Busstider finner du på Brakar.no

Det er en stor parkeringsplass ved Lier kulturscene med gratis parkering. Parkeringen ligger i tilknytning til idrettshall, hvis den er fylt opp kan man parkere ved «Parkering Vestsideveien» eller «Fruene Haugestad» og gå til kulturscenen.

Vi oppfordrer likevel alle til å benytte seg av kollektivt eller sykkel dersom de har mulighet til dette.

Vi anbefaler å ta toget til Drammen eller Asker og buss videre derfra dersom du ønsker å benytte tog for å komme deg til oss. Lier stasjon ligger ca 4 km fra kulturscenen og det er færre bussforbindelser derfra enn fra Drammen og Asker.

Servering

Arrangementer Lier kulturscene arrangerer vil ha servering i cafèen fra en time før forestilling dersom du ønsker enkel snacks eller noe å drikke før forestillingen. Drikke og snacks kan medbringes inn i salen.

OBS! Vi har kun betaling på Lier kulturscene med bankkort og vipps – ikke kontanter

Det opplyses om hvilke arrangement som har bar i hvert enkelt arrangement. Kafeen og baren drives av Lier kulturscene og det er de frivillige som bemanner denne.

Lier kulturscene cafe

Hold deg oppdatert

I tillegg til oppdatert program på våre nettsider og Hva skjer i Lier, anbefaler vi at du følger oss på Facebook og instagram – @lierkulturscene. Da får du raskt vite om våre arrangementer og kan sikre deg billett tidlig.

Lier kulturscene logo
Lier kulturscene logo

Besøksadresse

Lier kulturscene
Heggveien 4
3400 LIER