Program & billetter

Kommende
arrangementer

Billettinformasjon

Hos oss lønner det seg å forhåndskjøpe billetter! På den måten kan vi gjøre vårt ytterste for å legge til rette for at du som gjest får en enda bedre kulturopplevelse hos oss! På Lier kulturscenes egne arrangmenter kan du også spare penger med våre earlybird-billetter.

DIREKTESALG PÅ LIER BIBLIOTEK
Visste du at det er mulig å kjøpe billetter til forestillingene på Lier biblioteks filial i Lierbyen? Her er det kun kortbetaling.

BILLETTLUKEN FØR FORESTILLING
Vi selger også billetter i billettluken på kulturscenen før forestillingstart.
Du kan følge linken i hvert arrangement som tar deg direkte til billettsalg for det aktuelle arrangementet.

Ledsagere med ledsagerbevis kommer gratis inn. Send en epost til programprodusent om du ønsker ledsagerbillett mabe@lier.kommune.no

Barnebillett gjelder for barn fra 2-16 år
(dersom ikke annet er spesifisert i det enkelte arrangement)

Barn fra 2 år og under går gratis

Bizzy! Eventappen for ungdom:
Er du mellom 13 og 21 år kan du laste ned Bizzy appen og få rabatterte priser på mange av våre forestillinger. I Bizzyappen finner du alle eventer i Buskerud samlet på ett sted. Appen finner du i GooglePlay eller AppStore.

Vergeordning

På enkelte arrangement med 18 års aldersgrense er det mulig med vergeordning. Det innebærer at en under 18 år har anledning til å komme på arrangementet om det er i følge med en voksen over 25 år som ikke nyter alkohol og som tar ansvaret for at vedkommende ikke drikker alkohol. En voksen kan ha ansvar for inntil 2 personer. Et skjema skal signeres ved ankomst på kulturscenen. Ta kontakt med oss som jobber der så ordner vi dette.