Program & billetter

Informasjon

Adresse:
Heggveien 4
3403 Lier

Billettinformasjon

Hos oss lønner det seg å forhåndskjøpe billetter! På den måten kan vi gjøre vårt ytterste for å legge til rette for at du som gjest får en enda bedre kulturopplevelse hos oss!

Vi har ikke seteplassering på våre billetter. Det vil si at du ikke booker sete når du kjøper billett, men setter deg på den plassen du selv ønsker når du kommer til oss.

Billetter

  • Aldersgrense: Vi har fri aldersgrense på våre forestillinger med mindre annet er oppgitt.
  • Barn: Barnebillett gjelder for barn fra 2-16 år (dersom ikke annet er spesifisert i det enkelte arrangement). Barn fra 2 år og under går gratis.
  • Bizzy: Utvalgte forestillinger har Bizzypris for ungdom i alderen 13-21 år. Ved kjøp viser man Bizzyappen på telefon ved innslipp. Appen finner du i GooglePlay eller AppStore.
  • Ledsager: Ledsagere med ledsagerbevis kommer gratis inn på arrangementer. Ta kontakt med oss for billettreservasjon, kontaktinfo under.
  • Tilgjengelighet: Lier kulturscene er tilrettelagt for rullestolbrukere.
  • Fremvisning av billett: På arrangementsdag holder det å vise billetten på mobil, evt. på print.
  • Rabatter: USBL-medlemmer får fast 20% avslag på kulturscenens arrangementer. Bruk tilsendt promokode ved kjøp. Henvendelser angående gruppebilletter for flere enn 10, ta kontakt med oss.

Spørsmål og henvendelser – finn kontaktinformasjon her

Billettsalg

Vi bruker TicketCo som vår leverandør av billettsystem – trykk her for billettsalg. Det er også mulig å kjøpe billetter til forestillingene på Lier biblioteks filial i Lierbyen. Her er det kun kortbetaling.

Vi selger også billetter i billettluken på kulturscenen før forestillingstart.

OBS! Vi har kun betaling på Lier kulturscene med bankkort og vipps – ikke kontanter

Vergeordning

På enkelte arrangement med 18 års-aldersgrense er det mulig med vergeordning. Det innebærer at en under 18 år har anledning til å komme på arrangementet om det er i følge med en voksen over 25 år, som ikke nyter alkohol og som tar ansvaret for at vedkommende ikke drikker alkohol.

En voksen kan ha ansvar for inntil 2 personer. Et skjema skal signeres ved ankomst på kulturscenen. Ta kontakt med de som jobber der så ordner vi dette.