Aktivitetstilbud V2 2021/2022

Aktivitetstilbudet på Ungdomshuset V2 er GRATIS for alle medlemmer. Tilbudet endrer seg over tid og etter interesser – ved stor popularitet varer enkelte tilbud årevis, mens andre kanskje byttes ut. Les om tilbudet som er på huset per nå.

Finner du ikke det du interesserer deg for og leter etter? Ta kontakt, kanskje vi planlegger en workshop eller et arrangement som passer, eller kanskje vi har mulighet til å sette opp et helt nytt kurs.

V2 Musikkverksted

Veiledning i instrument, vokal og musikkproduksjon

Våre veiledere er dyktige og allsidige musikere som ønsker at du skal få bestemme hva du vil lære. Om du er nybegynner eller viderekommen har ingenting å si. Veiledningstimen er ukentlig og varer i 25-30 minutter.

Vi har veiledningstimer mandag, tirsdag og torsdag. Kom innom Ungdomshuset V2 for å avtale tidspunkt, det er alltid noen hyggelige ansatte på jobb.

Øvingshotell

Ønsker du å booke rom og tid til å få øve med bandet ditt? Eller bare øve for deg selv? V2 har tre rom som det er mulighet til å bruke til øvelser og utstyret som trengs.

Prisene under betales av hvert medlem i bandet. Leietid et halvt år (vår eller høst).

Medlemmer 13-20 år: GRATIS
Unge voksne 20-26 år: 800,-
Voksne: 1500,-

Dungeons and Dragons

På Ungdomshuset V2 har vi flere grupper som spiller DnD. Det fylles fort opp og spillet varer helst et helt skoleår.

Utenfor faste grupper kan du få mulighet til å lære mer om spillet og bli med på workshops og arrangementer med Dungeons and Dragons som tema. Ta kontakt med oss om du er interessert!

Frivillighet på V2

Vil du være med å bidra slik at det skjer mer for ungdom i Lier? Kom til V2 og snakk med oss! Ungdommer er med å planlegge små og store arrangementer som f.eks: UKM Lier, konserter og forestillinger på V2 og kulturscenen, LAN og Lierdagene.

Ta en prat med oss om du vil være med å bidra eller har en ide du har lyst til å få gjennomført!

Informasjon

Daglig leder:
Rune Drangsland

Epost
rud@lier.kommune.no

Informasjon

BUA Lierbyen:
Verkstedveien 2,
3403 Lier
Tlf: 32 22 01 40
Åpent onsdag, torsdag og
fredag fra 14.00 – 18.00

BUA Tranby
Joseph Kellers vei 5,
3408 Tranby
Åpent fredag
fra 14.00 – 18.00
Stengt i skolens ferier.

Epost:
bua@lier.kommune.no