Bandet Lindgrein

Bandet Lindgrein

Bandet Lindgrein spiller musikk fra Astrid Lindgrens univers, og tar for seg denne litterære, og musikalske, skattekisten som inneholder sanger alle har et forhold til. Lørdag 29. februar kl. 12.00 kommer de til biblioteket i Lierbyen for å holde konsert for barn.

Tonesatt av den svenske jazzmusikeren Georg Riedel, og med utgangspunkt i oversettelsene til Trond Brænne i “Astrid Lindgrens store sangbok”, bruker de jazzens lekenhet til egne versjoner på norsk. Lydbildet er behagelig og varmt med akustiske instrumenter, og består av unge profesjonelle musikere i midten av 20-årene med base i Oslo.

Andrea Horstad fra Lier på sang, Åsmund Solberg fra Froland på gitar, Martin Gjerde fra Kristiansund på piano, Henrik Dalen fra Volda på bass og Christian Løken fra Askim på trommer.

Passer for barn fra 3 år.
Gratis inngang.

Her kan du se flere arrangementer på Lier bibliotek Vårsesongen 2020. Arrangementer for barn holdes ca en gang i måneden og er alltid gratis. Du finner flere arrangementer for barn på Lier Kulturscene (betalt inngang).

Lier bibliotek har mange bøker, filmer og lydbøker av og om Astrid Lindgren. Se utvalget her: Astrid Lindgren på Lier bibliotek