Magisk barnelørdag: Konsert med Mandarinsaft

Barnekonsert med Mandarinsaft

Barnekonsert med Mandarinsaft kan du se og høre på Lierbyen bibliotek lørdag 31. oktober kl. 13.00. Gratis inngang. På grunn av smittevern er det begrensede plasser – bruk forhåndspåmeldingsskjema her.

Trondheimsbandet Mandarinsaft ga ut barneplata Mandarinsaft – På vei te en venn på Øra Fonogram i juni 2018. Albumet ble nominert til Spellemannpris i sjangeren barnemusikk.

Det artigste gutta i bandet vet er å spille musikk og bruke fantasien. På Mandarinsaft-konsert kan du gjennom musikken drømme deg tilbake til dinosaurenes tid, bli med på tur i skogen eller fly i vinden med en paraply.

Mandarinsaft tar utgangspunkt i barns perspektiver og interesser, og det varierte musikalske uttrykket følges av tekster som er skrevet med innlevelse, alvor og humor.
Siden oppstarten i 2011, har Mandarinsaft gitt ut fem plater og spilt om lag 850 konserter. Gruppa har variert musikalsk bakgrunn, ispedd erfaring både fra teater og barne-TV.

Mandarinsaft består av Even Moen Jenssen (gitar, perkusjon og vokal) og Bendik Ulla (gitar og vokal). Du kan lese mer om gruppa på deres hjemmeside Mandarinsaft.no

Se flere av bibliotekets arrangementer her: Arrangementer på Lier bibliotek