BIBSHOW – Jostein Hoset med gjester

Bibshow – live podcast fra Lier bibliotek
Jostein Hoset med gjester
Onsdag 7. september kl. 19
Onsdag 2. november kl. 19

BIBSHOW – live podcast fra Lier bibliotek

Høsten 2022:

Høstens to live-innspillinger blir onsdag 7. september og onsdag 2. november kl. 19.00.

Vi fortsetter suksessen med bibliotekets egen live-innspilte podkast! Her får du programleder Jostein Hoset i samtale med spennende mennesker du ikke har møtt ennå. Denne sesongen blir det nye temaer basert på alt vi lurer på her i verden og ikke minst gjenhør med faste spalter. Jostein Hoset er kjent fra Podkasten Drivhuseffekten. Du kan komme og være publikum i salen, og du kan lytte til sendingene hvor som helst.

BibShow er et talkshow, og en podcast, som gjøres av, og på Lier Bibliotek. Jostein S. Hoset møter gjester og snakker
om smått og stort. Det søkes en lun og småhumrende atmosfære i størst mulig grad fri for politikk og konflikter.
Målet er å spre kunnskap, stille spørsmål samt å skape optimisme.

Vi legger ut episodene på www.lierbib.no, og du finner dem også på Spotify, Anchor, Google og Apple.

Episodebeskrivelser:

Bibshow 002:

Premiere! Møt redaktør Pål Næss og ordfører Gunn Cecilie Ringdal, som i tillegg til å snakke om fremtiden for Lierposten så vel som Liersamfunnet, også får i oppgave å tegne hverandre. Jostein tar også en prat med representanter for Frivilligheten i bygda, og ikke minst får han råd for nesa si av vår faste gjest Farmasøyten. En kortreist nerd får til slutt fortelle om sin interesse.

Bibshow 003, 004 og 005 (Liveshow fra 6. april delt inn i tre episoder):

Døden er noe ingen av oss kommer utenom, men vi liker ikke å snakke om den før vi må. Vi gjør noe med det og får besøk av en begravelsagent. Vi glemmer ikke livet og naturen. Vi får også besøk av en naturelsker og en hageentusiast og gartner datter. Nå er det like før det braker løs for Russen. Vi har invitert Russ fra både Lier og Drammen. Jostein fortsetter også å forstå kroppen i samtale med Farmasøyten Elin. Helt til slutt vil vi i møte med Nerden grave litt i konspirasjonsteorier.