Duftpanel med Lierdalen Lysstøperi

Duftpanel med Lierdalen Lysstøperi

Har du lyst på en spennende og velluktende oppgave? Bli med i duftpanel med Lierdalen Lysstøperi! Panelet vil møtes på biblioteket i Lierbyen onsdag 26. februar kl. 19.00. Her vil dere få være med å bestemme nye dufter som skal benyttes i en ny serie Rapsvokslys som vil lanseres i midten av mars.

Deltagerne vil bidra ved å blande to forskjellige duftoljer etter å ha luktet seg frem til sine valg. Deretter skal panelet stemme frem de 6 beste.

4 av disse vil bli starten på nevnte nye kolleksjon (De 4 med høyest score)

Før duftpanelet starter vil Kristin Granli, damen bak bloggen KristinKoker, holde en liten innledning om luktesansen.

NB! Begrenset antall plasser, påmelding til lier.bibliotek@lier.kommune.no

Lierdalen Lysstøperi ble startet på kjøkkenbenken hos Vidar Brastad i februar 2017. Deres visjon er å være et miljøvennlig alternativ til levende lys basert på stearin og parafin. Lys som er laget av soyavoks og rapsvoks har lengre brennetid og slipper ikke ut giftstoffer som er ugunstige for inneklimaet. Sammenlignet med parafin og stearin er vokslys fullt biologisk nedbrytbare, og øker ikke CO2-nivået i atmosfæren. De sprer også mer duft enn vanlige duftlys.

Lierdalen Lysstøperi har sitt utspring i hjertet av naturskjønne Lierdalen, hvilket er en rød tråd gjennom alle deres produkter.

Flere aktiviteter i vinterferien? Biblioteket har tegneseriekurs for unge og barnekonsert med bandet Lindgrein!