Bli med på Sommerles

Bli med på Sommerles

Bli med på Sommerles – sommerens kuleste lesekampanje for barn i 1. til 7. trinn!

Også i år blir det Sommerles på biblioteket. Dette er en digital lesekampanje som arrangeres av bibliotek over hele landet. Lag deg en profil på Sommerles.no og les så mye du orker i løpet av sommerferien. Les bøker og sommerlesfortellingen til Mari Moen Holsve, og få kule premier!

Du kan registrere profil på Sommerles.no fra 1. juni. Her kan du registrere alle bøkene du leser mellom 1. juni og 31. august. Du får poeng for antall leste sider. Når du samler poeng, får du etterhvert ulike trofeer og kommer opp på høyere level. Når du har nådd opp til høyt nok level, får du beskjed om at du kan hente en premie på biblioteket. Du kan hente maksimalt tre premier.

På Sommerles-siden kan du også få lesetips, gi anmeldelser av det du leser, lese den eksklusive Sommerles-fortellingen “Astrid og Asbjørn på dypt vann”, løse oppgaver og følge med på hva vennene dine leser. For å løse oppgaver knyttet til Sommerlesfortellingen, trenger du kodeord. Disse vil vi legge ut på bibliotekets hjemmeside og sosiale medier i løpet av sommeren.

I år har vi noen nye premier, samt noen av de mest populære premiene fra tidligere år. Se bilder av premiene under. I tillegg trekker vi en hovedvinner, som får et gavekort.

Vil du vite mer om Sommerles? Les alt du trenger å vite av informasjon på altom.sommerles.no

Vil du vite hva vi har på biblioteket, søk opp bøker i katalogen vår, eller les om hvordan du blir bruker i BookBites, hvis du ikke kan komme til biblioteket. Her er det et stort utvalg av e-bøker for barn og ungdom. Vi håper du vil bli med på Sommerles!