Digitale kultur- og aktivitetstilbud

Informasjon

For spørsmål om Korona:

Les mer på Lier kommunes hjemmeside

Digitale kultur- og aktivitetstilbud i Lier: Vi legger til rette for at Lieropplevelser fortsatt skal være tilgjengelig for alle! Les mer om våre gjeldende aktivitetstilbud og arrangementer her.

Lier Kulturscene // @lierkulturscene

Vi vil gjerne ha et tilbud selv om vi ikke kan slippe publikum inn i salen vår akkurat nå. Derfor jobber vi med å få til egne livestream opplevelser. tillegg har vi laget en egen side der vi kommer med våre beste tips til hva du kan få med deg av opplevelser som andre legger ut.
Tipssiden finner du HER
Sjekk ut programmet HER

Lier Kulturskole // @lierkulturskole

Lier Kulturskole legger ut aktiviteter og inspirasjon på sine kanalerFacebookinstagram og youtubeGjennom Lier kommunes aktivitetskalender kan du også finne arrangementer og link til daglige inspirasjonsoppgaver. 

Ungdomshuset V2 // @ungdomshusetv2

Huset er stengt, men vi har tilbud på digitale flater.

Vi holder quiz hver mandag kl. 1800 på Instagram. I påsken blir denne holdt på facebook. Trykk lik og følg for oppdateringer!

V2 har et digitalt ungdomshus på discord som er åpent mandag – torsdag kl. 15-19. Link til kanalen legges ut daglig på instagram. Her spiller vi D&D (tirsdager) hører på musikk og snakker om alt og ingenting.

Følg oss på youtube for inspirasjonsvideoer til aktiviteter.

Biblioteket // @lierbib

Lierbyen bibliotek er åpent igjen fra 18. mai med noe reduserte åpningstider. Se åpningstidene her.

Tranby bibliotek er stengt inntil videre, men tilbyr bestilling og henting av bøker. Les hvordan du gjør det her. 

Last ned appen BookBites for å låne gratis e-bøker. 

Litteraturtips fra bibliotekarene kan du se på vår youtubekanal og følg oss for flere videoer.  

Vi har samlet en oversikt over andre digitale tjenester på hjemmesiden vår.  Her kan du se hvordan du skaffer deg tilgang til gratis digitale bøker, filmer, lek og lær-ressurser, foredrag og mye mer.  

Følg oss på Facebook og Instagram for flere oppdaterte nyheter.

BUA // @ bua_lier

BUA er stengt inntil videre. Vi jobber nå med å klargjøre BUA for sommer, og vi satser på å kunne få til en løsning slik at det går an å begynne å låne igjen så fort som mulig etter påske. Følg oss på Facebook for nyeste oppdateringer.

Del dine bilder og tips på sosiale medier!

Tagg #lieropplevelser eller @lieropplevelser

Les flere nyheter fra Lieropplevelser

Workshop for uteområdet ved Ungdomshuset V2

Lier kommune ønsker å forbedre uteområdet rundt Ungdomshuset V2. Derfor inviteres ungdom, naboer og innbyggere til å komme med innspill torsdag 20. august kl. 14.30-17.00!

Lieropplevelser til alle!

Lieropplevelser ønsker alle liunger en god og trygg sommer! Lieropplevelser.no er tilbake i normalt utseende og formidling, slik at dere kan finne frem til alt det gode Lier har å by på!
,

Ferietilbud sommeren 2020

Det blir varmere i været og flere barn og unge får ferie fra skolen. Aktiviteter og tilbud for barn og unge i skolealder i Lier, Drammen og Omegn er samlet her på Lieropplevelser. Alt fra fotball, klatring, riding og dans, i tillegg til friluftscamp…
, ,

Hallvard av Huseby – se vår nyproduserte film-fortelling

Til 1000-års jubileet for St Hallvard presenterer vi her en filmproduksjon i 3 episoder hvor dere møter Grete Bergersen som forteller historien om St Hallvard. Grete er en begavet forteller og har selv skrevet manuset, og vi håper dere…
Stein Styve
,

Ungdomshuset V2 åpner for veiledning!

Gladnyhet! Ungdomshuset V2 åpner for gjennomføring av en-til-en veiledning med våre medlemmer. Band med maks fem medlemmer, som allerede er etablert på huset, har også mulighet til å øve på tildelt dag og tidspunkt. I tillegg…
,

Tidsreisen 2020 er avlyst

Pga korona-situasjonen er Tidsreisen 2020 dessverre avlyst. Tidsreisen er noe av det mest fantastiske som skjer på Bygdetunet i løpet av året, men siden det er så usikre og vanskelige tider, ser vi ingen annen mulighet. Informasjon om tidsreisen Tidsreisen…

8 tips til forskjellig aktivitet i påska!

Det skal ikke stå på forslagene til aktivitet i påska! Husk å følge restriksjonene for avstand og hindring av smitte.

Bruk tiden til å reparere noe!

Mange har frivillig eller ufrivillig mye tid hjemme om dagen, dagene kan fort bli lange og kjedelige for mange. Kan du bruke tiden din til å reparerer noe?