Digitale påskelitteraturtips fra bibliotekarene

Digitale påskelitteraturtips fra bibliotekarene

Digitale påskelitteraturtips fra bibliotekarene, hva er nå det? Jo, om ikke du kan komme til oss fordi biblioteket er stengt, kan du nå få bibliotekarene inn i stua di – i hvert fall digitalt.  Vi er glade i å lese, og glade i å formidle de bøkene vi leser. Biblioteket er stengt, men lese kan du fremdeles gjøre. Vi har plukket ut noen av våre favoritter og legger ut en video der vi presenterer våre beste tips til både påskeferie og karantenetid. Videoen kan du se her:

Digitale påskeboktips fra bibliotekarene

Disse bøkene omtales:

Bare deg – krim av Nini Schulman (2020)

Kunsten å forsvinne – underholdningsroman av Amanda Prowse (2019)

Ikke bli borte – norsk samtidsroman av Benedicte Meyer Kroneberg (2019)

Den som elsker deg høyt – krim av Kristine Storli Henningsen (2019)

Dei sju dørene – av Agnes Ravatn (2019)

Murat Idrissis død – samtidsroman av Tommy Wieringa (2020)

Kampen om korset i politikken – politisk fagbok av Helge Simonnes (2019)

Noe krim for deg som følger tradisjonen med krim i påsken, en fagbok og noe helt annet. De fleste av bøkene finner du i appen BookBites (tilgjengelig i Google Play og App Store). Da kan du låne dem fra egen telefon eller nettbrett, og lese dem hjemmefra. Hvis du helst vil ha bøkene  i papirform, kan du søke dem opp i Bibliofil-appen (også tilgjengelig i Google Play og App Store) og legge dem i huskeliste til biblioteket åpner igjen.

Videoen med Digitale påskelitteraturtips fra bibliotekarene ligger på vår hjemmeside www.lierbib.no fra onsdag 1. april, ettersom det opprinnelige arrangementet skulle gått da. Du finner den også på bibliotekets YouTubekanal, sammen med  videoer fra noen tidligere bokpresentasjoner og arrangementer på biblioteket.

Ser du etter flere digitale arrangementer? Her har Lier Kulturscene samlet en oversikt over kulturopplevelser hjemmefra.

Boktips fra bibliotekarene er et arrangement vi forsøker å ha 1-2 ganger i året. Her ser du eksempler på hva vi anbefalte påsken 2019: Påskelitteratur og annet snacks