Eiksetra

Eiksetra

Eiksetra Turisthytte er et utmerket utgangspunkt for turer innover i Finnemarka, både sommer og vinter. Ved turisthytta er det akebakke og stedet er utgangspunkt for milevis med preparerte skiløyper innover i marka. Ved Eiksetra er det også ei morsom hinderløype, trelavvo, gapahuk, bålplass, kanoutleie, teltplasser, utlån av friluftsutstyr mm.

Eiksetra

På Eiksetra var det tidligere seter og småbruk, og stedet har lange tradisjoner som tursted. DNT Drammen og Omegn drifter nå turisthytta og det bor bestyrere der fast. Det tilbys blant annet kafe/servering, overnatting, utleie til selskaper o.l. Stedet brukes også til aktiviteter og arrangementer og egner seg godt for besøk av skoleklasser og andre grupper. Følg med på Eiksetra sin facebookside for åpningstider og arrangementer.

I enden av Eikseterveien, litt forbi Eiksetra, finner du Solvang som har sporadisk servering. I denne enden av Garsjø ligger også den enkle hytta Garsjøkoia som leies ut som en del av hyttetilbudet til DNT Drammen og Omegn.

Garsjøkoia

Informasjon

Adresse:
220
3404 Lier