Enkeljympa

Enkeljympa

Friskis og svettis i Lier

Enkeljympa er en treningstime tilrettelagt for personer med utviklingshemming. Jympa er trening til musikk, der deltakerne etter beste evne gjør de samme øvelsene som instruktøren. Øvelsene er tilrettelagt med enkle og funksjonelle bevegelser og som utfordrer kondis, balanse og styrke. En real treningsøkt for alle som deltar – uansett forutsetninger.

Enkeljympa ledes av instruktører som har et stort engasjement for målgruppen. Trenger du å ha med deg ledsager på treningen er han eller hun selvfølgelig hjertelig velkommen!

Hvem kan være med?

Enkeljympa henvender seg først og fremst til ungdom og voksne med utviklingshemming – en bred målgruppe der alle har ulike behov og forutsetninger. Som ledsager er du en viktig støttespiller for oss. Vi trenger ditt engasjement til å aktivisere hele gruppa, og ønsker at du er med på treningen. Din innsats smitter!

Mange har stor glede av å treffe venner og hilse på trenerne i forbindelse med treningen. Vi har lagt inn ekstra tid slik at alle blir sett og ønsket velkommen. Det er to gratis prøvetimer, slik at du kan finne ut om treningen passer for deg.

Første gang? Heng deg på!

Hos oss er du velkommen uansett fysisk form og begrensninger. Bli med på trening og tilpass øvelsene etter dine forutsetninger.

Informasjon

Medlemskap: Friskis og Svettis er en del av Norges Idrettsforbund og alle deltakere må legges inn i deres medlemsregister. Kontingenten for aktive medlemmer er 800,- pr år. Ledsagere deltar kostnadsfritt. Ta kontakt for prøvetime og innmelding!

Treningstid: Torsdager i gymsalen på Lierbyen skole kl. 17.30-18.30. Husk rene joggesko og tøy som er behagelig å bevege seg i.

Les mer: Enkeljympa Les mer på vår hjemmeside eller gå inn på vår facebookgruppe. Denne er lukket for medlemmer, men trykk «bli medlem av gruppen» for å komme i kontakt med oss!

Les om flere tilbud for målgruppen her:

Liunggjengen

Full hals