Eplefestivalen

Eplefestivalen 2021

Søndag 19. september kl 11-13 og kl 14-16

Billettpris: kr 100,- for voksne. Barn under 16 år gratis.

Parkering: kr 50,- pr. bil

Av smittevernhensyn er det er maks 200 billetter tilgjengelig pr. tidsintervall. OBS! Billetter og P-billett må forhåndskjøpes.

Du kan kjøpe billett ved å klikke her

Det blir ikke satt opp buss i år.
Parkering på Bygdetunet (kun med gyldig P-billett), i Lierbyen, ved Lierbyen skole og på Tranby. P-billett til Bygdetunet kjøper du sammen med billetten.

Aktiviteter og opplevelser:

  • Markedsboder med lokale produkter
  • Lek og moro for barna
  • Gårdsdyr og hopp i høyet
  • Salg av frukt og grønnsaker
  • Selvplukk i frukthagen
  • Kjøring med hest og vogn

Følg med på facebook for oppdateringer

Arrangementet er et samarbeid mellom epleprodusenter i Lier, Lier Bygdetun, Lier kommune, samt foreninger og enkeltpersoner som bidrar på ulikt vis. Kulturopplevelsene er varierte med boder, demonstrasjoner, musikk og aktiviteter for store og små.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om eplefestivalen

Eplefestivalen arrangeres en søndag i september hvert år på Lier Bygdetun. Stedet er en perfekt ramme rundt arrangementet med de historiske bygningene og sin flotte frukthage med mange forskjellige eple-, pære-, plomme- og kirsebærsorter.

Tradisjonen tro har Eplefestivalen fokus på markens grøde. Det som dyrkes i fruktbare Lier feires med en høstfestival. Her er det salg av kortreist fersk frukt og grønnsaker og selvplukk i Bygdetunets historiske frukthage, samt markedsboder fra distriktet med lokalproduserte varer.