Ferieaktiviteter

Gratis ferieaktivitet for barn og unge i Lier kommune

Sommerferien 2022

Uke 25, 26, 27, 31 og 32
Lier kommune

Sommerferien 2022 ønsker Lier kommune skal fylles med flotte aktiviteter for barn og unge i grunnskolealder. Kommunen har ikke like store midler som i 2021 men ønsker å få til en koordinert og mangfoldig ferie som skal bidra til en arena der de kan delta i faglige, sosiale og kulturelle aktiviteter i skolens sommerferie.

Under finner du informasjon om påmelding og aktiviteter.

Scroll helt ned for tilbud som er åpne og gratis gjennom sommeren.

Informasjon

PÅMELDINGEN ER ÅPEN FRA
6. MAI – 22. MAI

Det er ikke førstemann til mølla. Etter utgått påmeldingsfrist blir alle påmeldingene vurdert, og foresatte får en e-post om tildeling av plasser.

NB! Det er ulikt antall plasser på hver aktivitet. For å unngå at påmeldingssystemet sender ut melding om at man er satt på venteliste, er det av tekniske årsaker satt opp at det er 100 plasser på alle aktiviteter. Det betyr imidlertid ikke at det er 100 plasser på hver aktivitet. Fordeling av plasser skjer som nevnt etter utgått påmeldingsfrist.

Kriterier for alder ved påmelding

Aktivitetene har en beskrivelse som sier hvilket klassetrinn tilbudet er for, f.eks. 4.-7. trinn. Tilbudet gjelder da for barn som går på trinnet dette skoleåret.

Eksempelvis, for å melde på ditt barn i en aktivitet for 4. trinn må barnet ha gått i 4. trinn dette skoleåret 2021/2022.

SOMMERJOBB FOR 10. TRINN?

Har du en 10. klassing hjemme som ønsker seg sommerjobb? TRYKK HER for å lese om stilling som trafikk- og hjertesoneambassadør

Påmelding

PÅMELDINGEN ÅPNER FREDAG 6. MAI

Spørsmål og andre henvendelser?

KONTAKT OSS

Ida Stabæk
ferieaktiviteter@lier.kommune.no

Åpne aktivitetstilbud

TRENGER INGEN PÅMELDING

Ungdomshuset V2

SOMMERÅPENT
For 13-26 år
Mandag til torsdag kl. 12-18
Gjelder f.o.m. torsdag 23. juni – torsdag 18. august

Kom innom og slapp av i Point cafè, åpen 15-18, eller lån rom og utstyr til den aktiviteten du ønsker. LES MER OM V2 HER.

Følg @ungdomshusetv2 på instagram for å holde deg oppdatert på aktiviteter som blir organisert i løpet av sommeren.

Lier bibliotek


Både biblioteket i Lierbyen og på Tranby er åpent gjennom sommerferien. Finn info om åpningstider og aktiviteter – trykk her.

Lån lesestoff til ferien eller kom innom for å slappe av i bibliotekets lokaler.