Ferietilbud

BUA har åpnet igjen!

Nye og midlertidige regler for utlån og innlevering.

Les dem her!

Sommerferietilbud 2020

Sommerferien er rett rundt hjørnet. I Lier kommune og omegn er det mange tilbud for barn og unge i skolealder. Trykk på linkene under for å lese mer om ferietilbud sommeren 2020. 

LIER KOMMUNE – Sommerferietilbud 2020

DRAMMEN OG OMEGN – Sommerferietilbud 2020

Ferie med BUA

Ekstra informasjon:
Pga corona-situasjonen er ferietilbudene til BUA Lier noe begrenset denne sommeren.

Den 14.august arrangeres gratis tur til Drammen Klatrepark for ungdom 8.-10. trinn. Det er 25 ledige plasser, så meld deg på eller ta kontakt om du har spørsmål.

Les mer om tur til klatreparken her

Påmelding tur til klatrepark – klikk her

For øvrige ferietilbud se på oversikten lengre opp på siden.Lån utstyr til dine sommeraktiviteter kostnadsfritt hos BUA Lier – Hvordan låne utstyr i BUA?

Om BUA Lier ferietilbud

Hvert år arrangerer BUA Lier aktiviteter i skolens ferier; sommer, vinter og høst. Tilbudet gjelder for Liunger i 5. – 7. trinn og 8. – 10 trinn.

For 5. – 7. trinn har vi tidligere hatt aktiviteter som sykling og pumptrack, ballspill, bading, kajakk- og kanopadling, fisking og frisbeegolf. Vinter, sommer- og høstferier har vi ofte friluftsskole på Eiksetra. Les mer om dette lenger nede.

For 8. – 10. trinn har vi tidligere hatt aktiviteter som motocross, skating, frisbeegolf, paintball, alpintur og futsal.

Har du/ditt barn forslag til andre aktiviteter som BUA Lier kan arrangere, send oss gjerne en mail: bua@lier.kommune.no. Følg med på nettsiden for informasjon om kommende aktiviteter, og lik BUA Lier på facebook og instagram.