Lørdagsuniversitetet: Flerkulturelle og flerspråklige elever

Lørdagsuniversitetet:  Flerkulturelle og flerspråklige elever

Flerkulturelle og flerspråklige elever er temaet i den digitale utgaven av Lørdagsuniversitetet lørdag 27. februar kl. 12.00. Lær noe nytt på 1 time! Foredraget holdes av Tony Burner, professor ved Universitetet i Sørøst-Norge.

Gratis deltakelse. Påmelding her: Lørdagsuniversitetet Tony Burner
Arrangementet gjennomføres digitalt på Zoom.  Påmeldte vil få en lenke tilsendt på epost ca 30 minutter før foredraget starter.

Om foredraget:

Læreplanene vektlegger mangfold og at elevenes forkunnskaper, både kulturelle og språklige, skal brukes i undervisninga. Hvorfor er dette viktig og hvordan kan det gjøres?

Professor Tony Burner har studert engelsk, norsk som andrespråk, historie, didaktikk og veiledningspedagogikk. Han har tidligere jobbet som lærer i ungdomsskole og videregående skole.

Er du interessert i å lese mer om tema som språkopplæring, undervisning og flerkulturelle, har vi samlet noen bøker i denne oversikten: Bøker aktuelle til foredrag 27. februar. 

Lørdagsuniversitetet er en serie populærvitenskapelige foredrag hvor du kan møte forskere fra Universitetet i Sørøst-Norge. Vi trenger kunnskap, og den behøver ikke være gjemt bort i lærebøker og auditorier. En time på en lørdags formiddag er alt du trenger for å lære noe nytt. 
Forskere fra USN forteller på en lettfattelig måte om temaene som de er eksperter på. Kunnskapen deres er kvalitetssikret gjennom årelang forskning, og vurdering av andre eksperter.