Folk og røvere i Kardemomme by

Folk og røvere i Kardemomme by
Fortellerstund med Thomas Jørstad Pettersen
Lierbyen bibliotek lørdag 18. februar kl. 11

Folk og røvere i Kardemomme by – fortellerstund

Lierbyen bibliotek lørdag 18. februar kl. 11.00

«Nyaktuelle «Folk og Røvere i Kardemomme by» slutter aldri å begeistre, og nå har Thomas Jørstad Pettersen laget en spennende og interaktiv fortellerstund som bruker universet fra Thorbjørn Egners bok til å fortelle en morsom og inkluderende historie om vennskap og utenforskap.

«Folk og Røvere i Kardemomme by» handler om fredelige Kardemomme by og de som bor der. Noen få skaper vanskeligheter; det er de tre røverne, Kasper, Jesper og Jonatan som lever utenfor byen og ofte går inn dit for å røve det de trenger. Til slutt blir røverne arrestert, men de blir godt behandlet i fengselet hos politimester Bastian, og i siste kapittel blir de dagens helter når de slukker brannen i tårnet til Tobias.

Mange er vokst opp med Kardemomme by, og gjennom en oppfriskning av universet vil de kommende generasjoner også få et nært forhold til Thorbjørn Egners fantastiske verden. Lesningen er en 25 minutters interaktiv og spennende fortellerstund med folk og røvere, musikk, animasjon og brann i tårnet til Tobias(!), som inviterer barna til å delta, snakke og oppleve sammen med skuespiller. Lesningen passer for barn 3-7 år.

Magiske barnedager arrangeres ca annenhver måned på hhv Lier bibliotek (gratis) og Lier Kulturscene (billettsalg). Se Lieropplevelser.no for flere forestillinger.

Magiske barnedager logo

Hopp rett ned til innholdet