Fotokurs for barn og unge

Fotokurs for barn og unge med fotograf Erlend Mikael Sæverud arrangeres på Lierbyen bibliotek i høstferien.

Kurset holdes tirsdag 29. september kl. 12.00 til 16.00 og passer for fotointeresserte barn og ungdom. Fotografiene stilles ut uken etter tirsdag 6. oktober
kl. 18.00. Da blir det utstillingsåpning med giveaways fra Sparebankstiftelsen.

Arenaer for tilhørighet

Kurset er en del av Arenaer for tilhørighet. Her har Lier Kulturskole startet en serie kreative verksted på biblioteket. Verkstdene er støttet av Sparebankstiftelsen. Vi håper det blir mange tirsdagsverksteder og torsdagsverksteder i vår regi på biblioteket fremover. Det er gratis å delta, men vi ønsker påmelding her:  https://nolier.speedadmin.dk/tilmelding#/ Dette fordi vi trenger en oversikt over deltakerne grunnet Covid19.

Arrangeres av Lier Kulturskole og Lier bibliotek.

Velkommen!

Vi planlegger for en normal arrangementssesong (med forbehold om endringer). Her kan du lese mer om hva som skjer hos oss i høst!

Se Lier Kulturskoles facebookside for å finne flere kortkurs ved Kulturskolen i høst! Kanskje du også vil prøve deg på skrivekurs med Sanne Mathiassen som går på Tranby bibliotek på mandager? Kortkursene ved Kulturskolen kan ellers by på animasjon og musikkproduksjon for barn og ungdom, samt keramikk og tegning og maling for voksne.