Frida Ånnevik

Torsdag 26.03 kl 19.00

Billettpriser

  • Earlybird kjøpt før 25.02: 400NOK
  • Ordinær: 450NOK
  • Bizzypris: 200 NOK

Baren åpner 18:30.

18 års aldersgrense med mulighet for vergeordning.

Frida Ånnevik

Frida, Haldor og Andreas gir deg gåsehud med nye gjendikta sanger, og med nydelige versjoner av låter fra tidligere utgivelser: «Jeg kommer også til å ta med andre sanger fra de forrige platene. Noe fra førsteplata Synlige hjerteslag – kanskje Gjennomtrekk? Kanskje A til Å, for den er Haldor så glad i, og Du må tru på vår, det hemmelige sporet på Flyge fra.»


Frida Ånnevik (født 1984) er en norsk musiker, komponist og tekstforfatter. Hun ble tildelt Grappas debutantpris i 2009 og ga ut sin debutplate «Synlige hjerteslag» i november 2010.

Hun ga ut sitt andre album «Ville Ord» i 2013 som ga henne Spellemannprisen for beste tekstforfatter.

Hun bidro på Helge Lien og Sigurd Holes bestillingsverk «Lyden av Prøysen» som ble spilt i Hamar kulturhus. Prosjektet er utgitt som plate og ble vist som konsertdokumentar på NRK jula 2014. Samme år kom plata «Skogenes sang», et samarbeid med trioen «In The Country». Med Morten Qvenilds tone settinger og Frida som ekstra bandmedlem ga de ny klang til Hans Børlis dikt. Plata ble Spellemann-nominert i åpen klasse.

I 2016 og 2017 ga hun ut søsteralbumene «Her bor» og «Flyge fra» som begge høstet gode anmeldelser over det langstrakte land. For «Her bor» fikk Frida Spellemannprisen i viser, og med «Flyge fra» stakk hun av med enda en Spellemann i samme kategori.

Haldor Røyne, gitarist fra Hov i Søndre Land. (f.1984)

Har utdannelse fra Universitetet i Agder og Norges musikkhøgskole.
Spiller for tiden med artister som Frida Ånnevik, Ingebjørg Bratland og Espen Lind. Har tidligere spilt med bla Daniel Kvammen, Hanne Kolstø, Mattis Myrland. Har bidratt på flere plateinnspillinger, bl.a. 3 spelemannvinnende album av Frida Ånnevik.

Produserte i 2016 comebackalbumet til tidligere Prøysenprisvinner Andreas Halmrast, i samarbeid med artister som Ellen Andrea Wang, Jon Balke og Mattis Myrland. Ga i januar 2017 ut sitt soloalbum «Slåtter etter Bestefar» med hardingfeleslåtter arranger for gitar.

Andreas Stensland Løwe, musiker fra Hedrum i Vestfold (f. 1983)

Pianist og keyboardist med sans for elektronisk lydbehandling. Spiller piano og tangenter med bl.a Frida Ånnevik, Moddi, Hanne Kolstø og den internasjonalt anerkjente trioen Splashgirl.

Har samarbeidet med en lang rekke norske og internasjonale musikere, inkludert Randall Dunn, Eyvind Kang, Arctic Philharmonic, Helge Sten, Trondheimsolistene, Elisabeth Holmertz, Andreas Werliin, Tatu Rönköö, Hans Magnus Ryan, Susanna og Kåre Chr. Vestrheim

Arrangør: Lier kulturscene