Gilhus Gårdsutsalg

Gilhus gård i Lier

For noen år siden fikk vi fikk mange spørsmål om hvorfor det ikke fantes en gårdsbutikk i GRØNNE LIER. Dette ville vi gjøre noe med og i juni hvert år åpner vi dørene med alt det norsk sesong har å by på av lokalproduserte og friske grønnsaker, frukt og bær.

Eiere og drift av Gilhus Gård i Lier

Vi har også et utvalg andre gårdsprodukter. I gårdsbutikken vår finner du blant annet våre solmodne tomater, dyrket på gamlemåten, i et rikt utvalg av sorter og farger.

Gilhus Gård er en av gårdsbutikkene og produsentene i REN SMAK.

Gårdsbutikken Grøntbua

På gårdsbutikken til Gilhus Gård – GRØNTBUA – kan du finne det meste av hva den norske grønnsaksommeren har å by på av smak og farger. Vi legger vår sjel i å tilby gode, ferske varer og kunnskap om produktene. Les mer om produktene på nettsidene.

Brokkolini dyrkes på Gilhus gård i Lier

Gårdens historie

Gilhus er med sine vel 90 daa. dyrkbar mark en middels til liten gård i Lier. Til gjengjeld gjør de optimale forholdene det mulig å dyrke to avlinger på samme jordstykket samme år. Med leid areal dyrkes det i dag grønnsaker på 400 daa. Gården har vært i familiens eie i 6 generasjoner. Hovedbygningen har stått på gården fra ca 1850, antakelig flyttet fra Bærum da første eier kom hit.