Jungelboken

27.nov kl. 18:00
28.nov kl. 12:30 og 16:00
29.nov kl. 12:30 og 16:00

Billettpriser

  • Voksen: 200,-
  • Barn 130,-

    20% familierabatt ved kjøp av 4 billetter eller flere.

  • Bizzypris: 50,-

Forestillingen passer for hele familien.

Varighet ca 2 timer inkl. pause

Lier kulturscene vil til enhver tid ta hensyn til og ivareta de gjeldende regler for smittevern ved arrangementer. Vi begrenser antall mennesker i rommet, har tilgjengelig sprit for håndvask og vil gjøre nødvendig rengjøring på utsatte steder dersom flere skal benytte rommet på samme dag. Arrangementer kan bli avlyst på kort varsel dersom det er nødvendig.

Fortellingen om den lille gutten Mowgli som blir etterlatt av foreldrene og vokser opp sammen med ulveflokken i jungelen er velkjent for mange. Vi følger hans spennende ferd gjennom jungelen der tigeren Shere Kahn, slangen Ka og apekongen er ute etter han, men heldigvis har han gode venner i panteren Baghera og bjørnen Baloo som hjelper han på veien. Mowgli er likevel ikke helt som de andre dyrene, og Baghera bestemmer at han må tilbake til menneskene.  Vil Mowgli finne veien tilbake til menneskelandsbyen før Shere Kahn får kloa i han? Og vil Mowgli egentlig tilbake til menneskene?

Kom og se Høvik Barne- og Ungdomsteater sin oppsetting av Jungelboken, den populære norske musikkteaterversjonen, skrevet av Wayne McKnight og Arne Lindtner Næss, med musikk av Svein Gundersen.