Kobla

Grønn turist i egen by!

Kobla har i samarbeid med Buskerudbyen utarbeidet sommerkampanjen «Grønn turist i egen by». Ved å bruke appen Kobla kan du i sommer konkurrere om å besøke flest mulig badeplasser, spise flest mulig is, besøke lekeplasser med barna og finne romantiske steder lokalt der du bor. Kanskje kan kampanjen bidra til at man oppdager noen nye steder, eller drar på besøk til nabokommunen?

Grønn turist i egen by- kampanjen vil vare fra 17. juni til 14. august.

LAST NED APPEN – App Store eller Google Play
Kode: tib2022

Fra Lier, Drammen, Øvre Eiker og helt til Kongsberg vil man få mulighet til å utforske nærmiljøet som turist, og bli utfordret til å gjøre dette på en grønn reisemåte. Det er akkurat derfor vi kaller kampanjen for Grønn turist i egen by!

Det deles ut premier hver uke og vinneren til slutt får et hotellopphold for 4 personer. Det arrangeres også fotokonkurranser med temaene #badetid, #sommeris, #sommerflørt og #grønnturist.

Konkurranseregler

Vinn hotellopphold for fire personer på valgfritt Choice hotell!
Vinneren av 1.premien blir trukket i uke 33. Alle som har over 1000 poeng i appen er
med i trekningen.

Premie hver uke!
Hver uke trekker vi tre gavekort på kroner 500,- til heldige vinnere fra de deltakerne som har registrert over 500 poeng i appen. Periode: Uke 25-32 (17.6 – 14.8)

Turist i egen by!
Klarer du å besøke alle plassene i en av kategoriene badeplasser, isbutikker og romantiske steder er du med i trekningen av unik turist i egen by Kobla t-skjorte. Jo flere kategorier du klarer jo flere lodd får du.

Fotokonkurranse!
Vi kårer beste bilde i kategoriene #badetid, #sommeris, #sommerflørtog #grønnturist. Del bilder under knaggen og vi kårer et vinnerbilde i hver kategori i uke 30.

MER OM KOBLA – TRYKK HER