Lier bibliotek

Lier bibliotek

Lier bibliotek har to avdelinger; hovedbiblioteket i Lierbyen og Tranby avdeling. Biblioteket i Lierbyen er så vidt vi vet det eneste i Norge med eget drivhus – noe som passer i grønne Lier. Du kan lese alt om bibliotekets tjenester på Bibliotekets egen hjemmeside eller følge Lier bibliotek på Facebook.

Vi holder åpent som vanlig. Bruk håndsprit ved inngangen og munnbind der du ikke kan holde 1 meters avstand.

Åpningstider:

Lierbyen bibliotek

Mandag – onsdag: 10.00 – 19.00

Torsdag – fredag: 10.00 – 16.00

Lørdag: 10.00 – 14.00 (stengt søndager)

Tranby bibliotek

Mandag: 11.00 – 19.00

Tirsdag – fredag: 11.00 – 16.00

Lørdag og søndag stengt.

Om biblioteket

Lier har et aktivt bibliotek, hvor det foregår faste arrangementer hver onsdag med alt fra forfattertreff til sykurs, foredrag og konserter. Vi har noe for enhver smak! Vi arrangerer også svært populære «Magiske barnelørdager»  med blant annet barneforestillinger og show, aktiviteter og mye moro!

Biblioteket er åpent for alle, og tilbyr gratis bruk av trådløst nett, publikums-PC, aviser og tidsskrifter, samt utlån av bøker, lydbøker og film. Barneavdelingen har mange tilbud, særlig er det interaktive gulvet populært. 3D-printeren er et tilbud for alle aldre, med gratis drop-in-opplæring hver onsdag (OBS! Drop-in-tilbudet er midlertidig stengt på grunn av smittevern. Ta kontakt på epost med filen vedlagt hvis du ønsker en spesiell ting printet).

Har du oppgradert lånekortet ditt for Meråpent-bruk, kan du benytte lokalene i Lierbyen fra kl. 07.00-23.00 hver dag hele året, og Tranby bibliotek fra kl. 07.00-22.00 hver dag hele året. (OBS! Midlertidig stengt grunnet smittevern!)