Lier Frivilligsentral

Rise Cecilie Moe

Rise Cecilie Moe

Frivilligkoordinator / Lier Frivilligsentral

Lier Frivilligsentral

Frivilligsentralen er en lokalt forankret møteplass med mangfold og muligheter. Sentralen er åpen for alle som har lyst til å delta innen frivillig virksomhet og er tuftet på slagordet «Møte mellom mennesker». Frivilligsentralen har fokus på gode møteplasser, folkehelse, friluftsliv og inkludering.

Som frivillig bestemmer du selv hva du vil bidra med og hvor mye tid du vil bruke. Du trenger ikke binde deg til noe fast. Vi skal være fleksible og ønsker at du skal ha en positiv opplevelse. Her kan du være både frivillig og deltaker på en aktivitet.

Bli frivillig: Som frivillig (en-til-en oppdrag) kan du blant annet være tur- og besøksvenn, ledsage til ulike aktiviteter/tjenester, være reisestøtte til sykehus, bistå med mindre reperasjoner/praktiske oppgaver osv. Vi trenger det du kan!

Vi kan også hjelpe deg slik at du finner organisasjoner, tilbud og tjenester du leter etter!

Aktiviteter drevet av frivillige på Frivilligsentralen:  filosofisk kafé, turgrupper, bridge, tregruppe, friluftsgruppe, lesesirkler, matutkjøring, seniordans, leksehjelp, strikkekafèer med mer. Vi hjelper gjerne til hvis du trenger råd og veiledning til å starte opp din aktivitet?

Møterom: Lier Frivilligsentral låner ut møterom gratis til lag og foreninger i Lier. Rommet har kapasitet til 14 – 17 personer, avhengig av bordoppsett. Vi har også lite kjøkken,kaffetrakter, PC, internett og projektor. Book møterom HER