Liunggjengen

Hvor:
Nordal skole

Når:
Tirsdag kl. 18.00 – 21.00

Hva er Liunggjengen?

Liunggjengen består for tiden av to band, Yo yo band og Up with Downs, med til sammen 11 medlemmer:

  • Up with Downs har 5 medlemmer i aldersgruppen 23 til 43 år.
  • Yo Yo Band har 4 medlemmer i aldersgruppen 18 til 37 år.

Medlemmene spiller på gitar, bass, Keyboard, trommer, annen perkusjon og sang. Vi har tilrettelagte noter og bruker et system som heter Musico 2. Vi spiller alle slags musikk, alt fra viser, pop, ballader og rock`n roll, og har det veldig gøy sammen. Alle medlemmene får tilbud om individuell opplæring/veiledning i tillegg til ukentlig øvelser.

Musikalsk leder for begge gruppene er Hans-Martin Fisknæs. Drift av Liunggjengen er nå ved Lier kommune, hvor koordinator for gruppen er Kari Tomine Isene Bodnar. Musikalske medhjelpere og notepekere er: Bjørn Stustad, Anders Eid, Kari Tomine Isene Bodnar og Sondre Drangsland.

Konsert og øvelse

Vi spiller stadig på konserter, festivaler og på private arrangementer. Til sammen er det ca. fire konserter i året, to vi arrangerer helt selv en til to på oppdrag. Ta kontakt om du ønsker vi skal opptre på ditt arrangement!

Vi øver hver tirsdag på Nordal skole i Lier fra kl. 18:00 – 20:45 med ca. 15-20-min. pause.

Formål og arbeid videre

Målet er å skape et helsefremmende kulturaktivitet for alle, gjennom fri utfoldelse innen musikk og andre kulturelle uttrykk. Hovedmålgruppen er alle mennesker med bistandsbehov, inklusiv funksjonshemmede og utviklingshemmede, som kan ha nytte og glede av vårt tilbud.

Vi tar gjerne imot flere utøvere og medhjelpere og ønsker å starte opp flere grupper. Det jobbes også med å utvide tilbudet med en dramagruppe.

Nysgjerrig, ta kontakt!

Sjekk også ut andre tilbud for målgruppen:

Enkeljympa med Friskis og Svettis

Informasjon

Adresse:
Hegsbroveien 2
3401 Lier

Kontaktperson:
Kari Tomine Isene Bodnar

Telefon:
93 26 86 92

Epost
kti@lier.kommune.no