Liunggjengen

Hva er Liunggjengen?

Liunggjengen består for tiden av fire grupper:

  • Up with Downs
  • Yo Yo Band
  • Musikksprell
  • LURT Revyteater

Drift av Liunggjengen er nå ved Lier kommune, hvor koordinator for gruppene er Kari Tomine Isene Bodnar. Finn kontaktinformasjon lenger ned på siden, ta gjerne kontakt uansett henvendelse!

Øvelser

Alle gruppene øver på Hegg skole på tirsdager:

Musikksprell – kl. 16.30-17.15
Up With Downs – kl. 17.00-18.30
LURT – kl. 17.30-19.30
Yo Yo Band – kl. 18.45-20.15

Det er innlagt en god pause, gjerne i fellesskap.

Up with Downs og Yo Yo Band

Medlemmene her er mellom 18-60 år og spiller på gitar, bass, keyboard, trommer, annen perkusjon og deltar på den måten hver enkelt kan. Musikalsk leder er Hans-Martin Fisknæs og samspillskapere er Hans Fredrik og Gry. Vi benytter tilrettelagte noter, farger og et system som heter Musico 2. Vi spiller alle slags musikk, alt fra viser, pop, ballader og rock`n roll, og har det veldig gøy sammen!

Vi ønsker å gi noe individuell opplæring/veiledning i tillegg til ukentlig øvelser, ved behov.

Høsten 2021

Musikksprell

Øver hver tirsdag i Meierigården i Lierbyen kl. 16.30-17.15.

Dette er også en form for musikkstund, Hans Fredrik Nilsen spiller gitar og synger med Kari Tomine. Faste sanger som skal være gjenkjennbare og vi øver på noen av de sangene som de to bandene UWD og YYBslik at de kan være med å bidra på konserter med dem. Dette er et lavterskel tilbud hvor alle deltar på den måten de kan.

LURT

LURT (Liunggjengen Revyteater) hadde oppstart februar 2022 og er det nyeste tilskuddet til aktivitetstilbudet under Liunggjengen. Dette er et godt lavterskeltilbud som gir mulighet for mange, både på og ved siden av scenen.

Vi jobber mye med samarbeid medlemmene i mellom. Alt fra å lære bevegelser og plasseringer og det å vente på tur. Spille hverandre gode ved å heie på hverandre, bli trygge på scenen og se at vi er forskjellig og tåler forskjellige ting. På øvelsene er det mellom 10-20 deltagere hver gang, pluss ledsagere.

LURT samarbeider og har et godt forhold til Lågen Revyteater i Kongsberg kommune.

Konsert

Vi spiller stadig på konserter, festivaler og på private arrangementer. Til sammen er det ca. fire konserter i året, to vi arrangerer helt selv en til to på oppdrag. Ta kontakt om du ønsker vi skal opptre på ditt arrangement!

Konsert på Rockefot høsten 2019

Formål og arbeid videre

Målet er å skape et helsefremmende kulturaktivitet for alle, gjennom fri utfoldelse innen musikk og andre kulturelle uttrykk. Hovedmålgruppen er alle mennesker med bistandsbehov, inklusiv funksjonshemmede og utviklingshemmede, som kan ha nytte og glede av vårt tilbud.

Vi tar gjerne imot flere utøvere og medhjelpere og ønsker å starte opp flere grupper. Det jobbes også med å utvide tilbudet med en dramagruppe.

Nysgjerrig, ta kontakt!

Sjekk også ut andre tilbud for målgruppen:

Enkeljympa med Friskis og Svettis

Informasjon

Adresse:
Hegsbroveien 2
3401 Lier

Kontaktperson:
Kari Tomine Isene Bodnar

Telefon:
93 26 86 92

Epost
kti@lier.kommune.no