Livets dans
en kabaret om Inger Hagerup

Torsdag 17.09 kl. 19.00

Billettpriser

  • Ordinær/voksen 250,00 NOK
  • Earlybird/Kjøp før 1.april 200,00 NOK

Varighet: ca 1 time

Baren er åpen fra kl 18:30

Aldersgrense 18 år med mulighet for vergeordning.

Lier kulturscene vil til enhver tid ta hensyn til og ivareta de gjeldende regler for smittevern ved arrangementer. Vi begrenser antall mennesker i rommet, har tilgjengelig sprit for håndvask og vil gjøre nødvendig rengjøring på utsatte steder dersom flere skal benytte rommet på samme dag. Arrangementer kan bli avlyst på kort varsel dersom det er nødvendig.

Av og med Kristi Kinsarvik

Inger Hagerup er en av våre mest folkekjære diktere. Hun skrev om livet som barn og voksen slik at vi kjenner oss igjen. Hun ville «si det som det er», uten omsvøp. Kristi Kinsarvik har satt melodi til 14 dikt, leser og forteller.

I forestillingen følger vi Inger Hagerup fra hennes barndom i Bergen. En barndom som brått ble helt annerledes da faren døde. Vi får høre om sommeren hos bestefar, som ble inngangen til det store mysteriet i naturen. Siden følger vi henne gjennom livet og ser bl.a. på hennes roller som kvinne, mor og forfatter. Rollene var ikke alltid lette å kombinere.

Kristi Kinsarvik forteller, bruker sitater fra Inger Hagerups selvbiografi og Klaus Hagerups biografi om moren.

Forestillingen var hundreårs- jubileumsforestilling for Folkeakademiet i Midt-Norge, den har gått som sommer-forestilling i Stavern, vært på turné for Teater Ibsen og har fått begeistrede tilbakemeldinger fra publikum.

Øystein Johnsen har arrangert melodiene og akkompagnerer på basstrompet.

«En genuin mulighet til å møte dikteren» Fredrik Rütter i Sandefjords blad

«En fin og betagende forestilling» Hitra-Frøya

Arrangør: Lier kulturscene