Mari Hajem og Ida Benonisen
live stream

Fredag 05.06 kl. 20:00

VIPPS #520901

Lier kulturscene er opptatt av å sikre at alle som er del av en produksjon skal få betalt selv om vi nå er i en annerledes tid. Vi garanterer derfor et honorar for alle som jobber på og bak scenen.

Inntekter fra vipps går likevel uavkortet til artistene.

UNIKT MØTE MELLOM TO UNGE ARTISTER FRA LIER

Denne kvelden kan du få med deg et unikt møte mellom sanger Mari Hajem og slampoet Ida Benonisen. To lierjenter som begge markerer seg i de to ulike kunstformene. Vi gleder oss til å servere dette til deg rett hjem til din stue.

Lierjenta Mari Hajem beskrives som en artist med et sound som er lett å høre på, men vanskelig å beskrive. Følelsen av å kanskje ikke passe helt inn, men samtidig være i ett med dramatisk natur preger låtene, som er episke og melankolske. Mari Har tross sin unge alder rukket å varme opp for artister som Kings of Convenience, Monica Heldal, Ingrid Olava og Rhodes, samt sunget duett foran 1000 mennesker med Bjørn Eidsvåg. Mari Har lang live erfaring, og sammen med sitt ekstraordinære 4-manns band gjør hun en helproff opptreden og har spilt på store internasjonale festivaler som Threshold Festival, LIMF (Liverpool International Music festival), Hove, Musikkfest Oslo og Kongsberg jazzfestival (2015, 2017).
Ida Benonisen ble introdusert til kunstverden gjennom musikk og kulturlivet i Lier. Mange kjenner henne kanskje fra duoen Ida & Andrea som spilte mye sammen for noen år siden.  I dag studerer Ida journalistikk og driver aktivt med slampoesi ved siden av studiene. Slampoesi er en type «performance art», som tar utgangspunkt i egne tekster og tekstene skal fremføres «live» for et publikum. Ida skriver alle tekster selv og som slampoeter flest er tekstene er ofte politiske, satiriske og samfunnskritiske.