Meg og kammeraten min

Søndag 15.11 kl. 12:30

Billettpriser

  • Earlybird/Kjøp før 10.03 Voksen 150,-
  • Earlybird/kjøp før 10.03 Barn 100,-
  • Ordinær/voksen 200,-
  • Ordinær/barn 150,-

Varighet: ca 45min

Passer for alle barn i alle aldre.

Kafe og aktiviteter i foajeen fra 11:30

Lier kulturscene vil til enhver tid ta hensyn til og ivareta de gjeldende regler for smittevern ved arrangementer. Vi begrenser antall mennesker i rommet, har tilgjengelig sprit for håndvask og vil gjøre nødvendig rengjøring på utsatte steder dersom flere skal benytte rommet på samme dag. Arrangementer kan bli avlyst på kort varsel dersom det er nødvendig.

Meg og Kammeraten min kommer!

Sokken min er våt, Tissedansen, Hvilken oppgang bor du i? Gjenta-jenta, Jenta på månen er bare toppen av et BERG sanger Meg og Kammeraten min har laget de siste årene.

Fem album har gitt barn i alle aldre i alle deler av landet nye klassikere, og siden New Orchestral Hits 4 Kids ble sluppet på Naxos i 2019, nå også hele verden!

Meg, Martin Hagfors og Kammeraten, Erik Johannessen, har nydefinert musikk for barn.

Ingen temaer er for små, ingen er for store for Meg og Kammeraten min.

Å være så tissetrengt at du finner opp en ny dans, være forelsket, men så veldig forvirret blant alle ringeklokkene i naboblokka, å kjenne seg ensom, trøtt eller å ha en bestefar som har en kjæreste som ikke er bestemor, eller for eksempel en nestbestekompis som er en robot eller å sove som en stein er alle fortellinger som vil bli sunget lenge.

Meg og Kammeraten min skrev også bestillingsverket Bølger til 10 årsjubileet for Kulturhuset Bølgen i Larvik, høsten 2019.

15 snydelige sanger om vann og alt som lever i vann, ble framført sammen med Vestfold ungdomsstrykeorkester, perkusjonist Heming Valebjørg, bassist Ola Høyer og keyboardist Megan Kovacs. Sangene blir et nytt album  i løpet av 2020.

Etter utallige konserter for barn i barnehager og på skoler over absolutt hele Norge, er de nå på veien igjen med en boblende vår- og sommerturné, fulle av helt nye sanger, helt kjente sanger, passe gamle og passe nye sanger og nye påfunn, kort sagt: Hits 4 Kids!

Arrangør: Lier kulturscene

Denne konserten er flyttet fra 15.mars til 15.november grunnet koronautbruddet.  Alle som har billetter med dato 15.3 kan benytte disse på den nye datoen.