Meråpent bibliotek åpner igjen!

Meråpent bibliotek åpner igjen!

Gla’nyhet! Fredag 18. juni kl. 16.00 åpner vi igjen for Meråpent bibliotek, etter en lengre koronastengt periode. Vi går nå over til sommeråpningstider på bibliotekene i Lierbyen og Tranby.  Samtidig vil vi åpne for at publikum som har underskrevet Meråpent-kontrakt kan benytte bibliotekets lokaler utenom betjent åpningstid. Dette gjelder for begge bibliotekets avdelinger. Meråpne åpningstider er kl. 07.00 – 23.00 i Lierbyen og 07.00 – 22.00 på Tranby bibliotek.

Har du ikke skrevet under på Meråpent-kontrakt, kan du laste ned denne her , eller få den på biblioteket. Når du har signert kontrakten og gitt den til oss, åpner vi for tilgang. Tilgang til Meråpent bibliotek er personlig. Du må være over 18 år for å benytte tilbudet.

Både i betjent åpningstid og i meråpent tid er det viktig at du bruker håndsprit og holder en meter avstand til andre besøkende. Kopimaskinen og publikums-PCene er åpne for selvbetjening og utskrifter. Tørk av med keyboard wipes etter bruk.  Det er ikke lenger pliktig å bruke munnbind. Se for øvrig Lier kommunes koronaregler.

Vi tar gjerne imot spørsmål på epost, telefon 32 22 02 60 eller Facebook.