Planteshow med @arcticgardener

Lierbyen bibliotek
Onsdag 9. februar kl. 19.00
Gratis inngang – påmelding på www.lierbib.no

Planteshow med @arcticgardener

Lierbyen bibliotek onsdag 9. februar kl. 19.00.
På grunn av Covid-restriksjoner er det begrensninger i antall publikum. Bruk påmeldingsskjema på www.lierbib.no for å få plass på arrangementet.  Hvis skjemaet er lukket, er det dessverre fullt.

Lurer du på hvordan du kan lykkes med grønne planter? Hvordan du kan skape et godt hjem gjennom å ta med naturen inn i stua di? Og hvorfor planter har fått et så voldsomt oppsving?

Vi inviterer til foredrag med populære Anders Røyneberg, også kjent som @arcticgardener på Instagram. Han har skrevet bøkene PLANTELYKKE og PLANTEBONANZA, og inspirerer sine over 85 000 følgere fra hele verden til å leve grønnere. Anders Røyneberg har innredet hjemmet sitt på Hadeland med 300 potteplanter og vil fortelle deg hva grønnplantebølgen handler om, hvordan du kan lykkes med å stelle, ivareta og velge hvilke planter som passer til deg.

Foredraget bugner av grønn inspirasjon og bilder av frodige rom.
Hans kjæreste Erik Schjerven er medforfatter på utgivelsene og sidekick på foredraget. Det blir salg og signering av bøker for de som vil og god anledning til å stille spørsmål om stell og få deres beste plantetips.

Om foredragsholderne:

Anders Røyneberg er født på Jæren, oppvokst på bondelandet i Østfold og nå bosatt på Hadeland. Han er agronom, psykiatrisk sykepleier og sexolog. Til daglig arbeider Anders som terapeut, skribent og foredragsholder.

Erik Schjerven er fra Oppland og utdannet markedsfører. Han er, som Anders, planteelsker og arbeider til daglig som forretningsutvikler i den lokale næringshagen. Sammen har de skrevet Plantelykke og Plantebonanza, som begge er bestselgere i Norge og oversatt til en rekke språk.