Skrivelyst

Skrivelyst

Skrivelyst er et kreativt skriveverksted som ledes av forfatter og skrivekunstlærer Sanne Mathiassen. Skriveverkstedet er for barn og ungdom mellom 10 og 19 år.

Går du med en forfatter i magen, er dette skrivekurset noe du bør bli med på!

Verkstedet foregår på Tranby bibliotek på mandager mellom kl. 16.30 og 18.30. Det starter opp mandag 7. september og varer til 23. november.

Verkstedet er gratis, og det er bare å møte opp uten forhåndspåmelding. Ta gjerne med noe å skrive på og med. Her får du utfordre din kreativitet i møte med andre unge skriverspirer, og får hjelp av en ekte forfatter. Ved spørsmål, send mail til sanne.mathiassen@gmail.com

Ansvarlig for verkstedet er Lier Kulturskole

Sanne Mathiassen er en forfatter som er oppvokst på Finnsnes i midt-Troms, og har bodd flere år i Oslo, men nå bor på Tranby. Hun har gått forfatterstudiet på Norsk barnebokinstitutt, hvor hun også har gått litteraturformidlerstudiet. Hun har hittil skrevet primært for ungdom, og står bak ungdomsromanene Dagene før mai, Bare en time til og Ord som slutter på skap.

Skrivelyst er støttet av Sparebankstiftelsen Dnb.

For flere arrangementer på Lier bibliotek i høst, se arrangementskalenderen vår. Ønsker du å se flere arrangementer og kurs fra Lier Kulturskole, kan du følge Lier Kulturskole på Facebook.