St. Hallvard 2020-1000 år

Åpningsarrangement søndag 13.september kl 13:00 på Huseby

Åpning av Rommet i Husebyhaugen og St. Hallvard-runden

Søndag 13. september kl 13:00

Velkommen !

I år 2020 markerer vi 1000-års jubileum for St. Hallvard som ble født i 1020. Vi åpner to splitter nye formidlingstilbud som tar deg inn i historien om St. Hallvard, og som også trekker linjer fram til vår tid.

Søndag 13. september inviterer vi til offisiell åpning av tilbudene. Arrangementet foregår på Huseby gård i Lier og starter kl. 13.00. Det blir taler blant annet av ordfører Gunn Cecilie Ringdal og Pilegrimsforeningen, og kulturelle innslag fra jazzmusiker Mathias Eick og Lier kulturskole. Det blir mulighet til å besøke rommet i gravhaugen og å bli med på organisert sykkeltur på St. Hallvard-runden etter hovedprogrammet.

Ta gjerne med deg egen sykkel om du ønsker å sykle runden etter arrangementet. BUA Lier vil også stille med sykler til utlån.

Arrangementet vil live strømmes på facebook-siden til Lier kommune.

på grunn av smittevern ønsker vi at så mange som mulig benytter seg av forhåndspåmeldingen. Den stenger for påmelding fredag 11. september ved midnatt, men det vil være mulig å registrere seg ved ankomst også.

Vi ber alle om å følge helsemyndighetenes smittevernråd og ikke møte hvis man føler seg syk/har symptomer.

Parkering på parkeringsplassen foran låven, og det er også mulig å parkere på anviste plasser på gårdstunet akkurat denne dagen.

TIDVIS har produsert formidlingstilbudet inne i rommet.

Les mer om Rommet i Husebyhaugen her

Informasjon

Adresse:
Huseby Gård

St. Hallvard vei 34
3400 Lier

Epost

kultur@lier.kommune.no