Taube for 2

Torsdag 8.oktober 19:00

Billettpriser

  • Kjøp før 1.10: 250,-
  • Ordinær: 300,-
  • USBL medlem 230,00 NOK

Varighet ca 90 minutter.

Det vil dessverre ikke være servering på dette arrangementet av hensyn til smittevern.

Lier kulturscene vil til enhver tid ta hensyn til og ivareta de gjeldende regler for smittevern ved arrangementer. Les mer om våre tiltak ved å klikke HER

TAUBE FOR 2

I Taube for To lar Kristin og Wilfred dere møte Taubes spennende personer på en ny måte i form av gode figurer i vakre og morsomme duetter. Kristin og Wilfred har i mange år turnert i Buskerud og Vestfold med sine Taube konserter og til denne konserten har de laget duetter utav Taubes mange viser om frierier, løfter og avslag. Under forestillingen dramatiseres mange av sangene og publikum vil møte halliken i Port Adelei, den glade baker i San Remo, selvfølgelig Rosa , Pepita ,Solola og mange flere i Kristin og Wilfreds egne tolkninger. Artistene har lagt vekt på å beholde det ekte «taubske», men tilfører noe nytt også, for eksempel Flickan i Havanna som bossa nova. Og så har de har et par overraskelser på lur også.

Velkommen til en lun og morsom konsert med Taubes følsomme og fine fortellinger mellom mann og kvinne tolket på en litt ny måte av to sangere med et spesielt forhold til Evert Taubes musikk.

Litt om artistene

Kristin Gjelsnes (vokal) er en allsidig sanger som synger alt fra opera til 60 tall slagere, hun er mye brukt som sanger i begravelser, er kordirigent og musikk-konsulent i Drammen kommune. Reportuaret spenner fra ballader og viser til lieder og opera.

Wilfred Liljeroos er en sanger og musiker med erfaring fra kor og korps, han har ansvar for regi og scene på våre oppsetninger foruten å være solist. Wilfred har tolket Evert Taube siden 1985, og de siste årene med Kristin som medsolist.

Husband:

Kyrre Iversen på trekkspill Kyrre er en dreven musiker med lang fartstid, har medvirket på flere plateinnspillinger og er en allsidig musiker som behersker mange genere.

Fredrik Eeg på piano er en jazzpianist med røtter i storbandjazz, autodidakt med swing og rytemesans langt over gjennomsnitt.

Tom Rudi Aadne på bass, spiller stø og drivende bass både i storband, rockeband og nå også Taube.

Arrangør: Wilfred Liljeroos i samarbeid med Lier kulturscene

Arrangementer kan bli avlyst på kort varsel dersom det er nødvendig for å ivareta smittevern eller etter pålegg fra myndighetene.

Dersom du føler deg syk eller har symptomer på Covid-19 ber vi deg om å holde deg hjemme.