Tegneserieverksted for unge med Sigbjørn Lilleeng

Tegneserieverksted for unge med Sigbjørn Lilleeng

Bli med på gratis tegneserieverksted på Lier bibliotek med Sigbjørn Lilleeng i vinterferien. Mandag 24. februar kl. 15.00-18.00

La deg inspirere av historien om St. Hallvard og tegn en tegneseriestripe fritt basert på historien om St. Hallvard. Lever den deretter inn til biblioteket.

Vi stiller ut tegneseriestripene i forbindelse med feiringen av St. Hallvard jubileet i mai-juni og inviterer til utstillingsåpning da.

Barn og unge fra 5. klasse er velkomne! Gratis deltakelse. Påmelding er ikke nødvendig, det er bare å møte opp. Ta med deg fargeblyanter, vi stiller med papir.

Kjenner du ikke historien om St. Hallvard? Du finner den på bibliotekets jubileumsside om St. Hallvard, eller på Lieropplevelser.no’s side om St. Hallvard 2020

Sigbjørn Lilleeng er tegneserietegner og illustratør. Han kommer fra Ringerike, og bor og jobber i Oslo. Han lager tegneserier for både barn, ungdom og voksne. For ungdom har han gitt ut seriene Apefjes sammen med Tor Erling Naas, og hans siste utgivelse er «FNRZ 1: Nagel«, en sci-fi-fantasy-serie. For tiden jobber han med oppfølgeren, og en tegneserieversjon av NRK’s kult-tv-serie «Blindpassasjer» fra 1980. Han har holdt tegneseriekurs i mange år og gleder seg nå til å komme til oss.

Arrangert av kulturskolen og biblioteket. Støttet av Sparebankstiftelsen.

Se flere arrangementer på Lier bibliotek her