Det er en gave å være annerledes
Tore Petterson

Tirsdag 6.oktober 19:00

Billettpriser

  • Kjøp før 1.okt 220,00 NOK
  • Ordinær 270,00 NOK
  • USBL medlem 200,00 NOK
  • Bizzypris 50,00 NOK

Varighet: ca 90 min

Det vil dessverre ikke være servering på dette arrangementet av hensyn til smittevern.

Lier kulturscene vil til enhver tid ta hensyn til og ivareta de gjeldende regler for smittevern ved arrangementer. Les mer om våre tiltak ved å klikke HER

De fleste kjenner Tore Petterson fra programserien ”Sofa” på NRK og som dommer i ”Skal vi danse”. De senere årene har han også vært en attraktiv forteller med både alvor og humor som tema.

Tore er en levende foredragsholder som tar opp temaer som annerledeshet, stigmatisering, omtanke og empati.

På en humoristisk måte tar han utgangspunkt i seg selv og egne erfaringer , opplevelser fra barne – og ungdomsårene fram til i dag.

Kjennetegnet ved Tore´s foredrag er, at innholdet formidles på en naturlig og direkte måte som passer til så vel unge som voksne.

Tore ufarliggjør annerledeshet samtidig som han tydelig bevisstgjør sitt publikum på hvordan egen atferd påvirker andre rundt dem, både bevisst og ubevisst.

Han balanserer selvironi, humor og selvrefleksjon opp mot informasjon, bevisstgjøring og til dels samfunnskritiske poenger.

Tore deler sine tanker om hvordan vi alle, – uansett alder kan bidra til at vi får et rausere og mer inkluderende samfunn.

Arrangør: Lier kulturscene

Arrangementer kan bli avlyst på kort varsel dersom det er nødvendig for å ivareta smittevern eller etter pålegg fra myndighetene.

Dersom du føler deg syk eller har symptomer på Covid-19 ber vi deg om å holde deg hjemme.