UKM Lier 2021

Utendørs festival 11.-12. juni

UKM Lier blir utendørsfestival

Når: 11.-12. juni

Hvor: Ungdomshuset V2 Lierbyen

Passer for: Alle

UKM Lier er et årlig arrangement der ungdom får vist frem sine interesser, enten på eller av scenen. Det blir sceneshow med ungdom i diverse sjangre og ungdom som rigger og legger til rette.

Alle er velkommen som publikum, små og store, med forbehold om plassbegrensning ved restriksjoner.

Alt vil ta hensyn til gjeldende smitteverns og tilpasse etter situasjonen. Hvis smittesituasjonen sier det justerer vi arrangementet deretter for å gjøre det trygt å delta på.

Ønsker du å delta med et innslag?

MELD DEG PÅ – TRYKK HER

Du kan melde deg på med hva som helst av sceneinnslag, unge arrangører eller kunst. UKM er sceneshow og forestillinger, aktiviteter og workshops. I år vil vi tillegg avslutte festivalen med en ungdomskonsert med proffe artister! Mer informasjon kommer.

www.ukm.no/lier vi det også komme informasjon om flere mindre arrangementer og camps det er mulig å delta på utover våren og høsten. Følg også @ukmlier på instagram og facebook for å holde deg oppdatert på hva som skjer.

Hva er UKM?

UKM, eller Ung Kultur Møtes, er en av landets største interesseorganisasjoner for ungdom og kulturarbeid. Det arrangeres lokale mønstringer over hele landet der alle ungdommer mellom 11-20 år kan melde seg på med innslag til enten scene eller kunstutstilling. Det eneste man trenger for å melde seg på er et ønske om å vise frem noe man holder på med.

Les mer om UKM Lier og hva det er her.