Ungdomshuset V2

Åpningstider:

Mandag til torsdag
kl. 13.30 – 20.00

Hva er V2?

Ungdomshuset V2 er en møteplass og kulturverksted for ungdom i Lier

Ungdomshuset V2, et historisk hvitt bygg, ligger midt i Lierbyen og er også kjent som Gamle Hegg skole. Ungdommene som kommer hit har enten et ønske om å drive med noe de interesserer seg for eller bare slappe av og henge sammen med gamle og nye venner. I stua finner du Point Cafè, som har åpent hver dag med billig og god mat. Tilbudet gjelder ungdom mellom 13 – 26 år.

Medlemsskap og aktivitetstilbud

Det er GRATIS å melde seg inn som medlem på Ungdomshuset V2, påmeldingsskjema finner du digitalt her og på huset. Helst kommer du innom og leverer lappen, eller du kan sende på mail til daglig leder Rune Drangsland, kontaktinfo lenger ned på siden.

Som medlem kan du melde deg på våre faste aktivitetstilbud og få opplæring i bruk av spesialrom slik at du kan booke og bruke de på egenhånd. I tillegg får du medlemspris på workshops og arrangementer som V2 står for.

Aktivitetstilbudet 20/21 er under revidering, men de tilbudene huset har pr. dags dato er:

  • Veiledning i musikk: Bandinstrumenter, vokal, musikkproduksjon og band
  • Lydkort Studio og PA: Kort opplæring i bruk av spesialrom og utstyr
  • Dungeons & Dragons: Fantasy rollespill
  • Podcast: Raadet podcast
  • MandagsQUIZ: Lavterskel sosial aktivitet

Vi har dyktige veiledere i musikk, du kan få enkelttimer à 25 min pr uke i et valgfritt instrument, vokal eller MP. I tillegg er de gode til å sette i gang band og følge opp eksisterende band.

Veiledning i musikk blir satt opp som kurs til en fast pris. Mer informasjon om dette kommer.

Arrangementer og konserter

Følg oss på facebook og instagram for å være oppdatert på våre store og små arrangementer! Dette varierer mellom store arrangementer på Lier Kulturscene, som NeonParty og UKM, men også konserter på huset, Åpen Scene og Band Gathering.

Unge Arrangører er et tilbud til ungdom som har lyst til å arrangere konserter, rusfrie fester eller andre gøye ting for ungdom. Arrangementene er både på Ungdomshuset og andre steder. Unge arrangører jobber spesielt mye med UKM, Ung kultur møtes, som er årets største kulturarrangement for ungdom i alle aldre!

Ta kontakt om du lurer på noe!

Informasjon

Adresse:
Verkstedveien 2
3400 LIER

Kontaktperson:
Rune Drangsland

Telefon:
990 35 919

Epost:
rud@lier.kommune.no