Ungdomshuset V2

Åpningstider:

Mandag til torsdag
kl. 13.30 – 20.00

OBS! Medlemsskjema må fylles ut av foresatt om man er under 18 år

Åpningstider:

Mandag til torsdag
kl. 13.30 – 20.00

Ungdomshuset V2

Møteplass og kulturverksted for ungdom i Lier

Ungdomshuset V2, et historisk hvitt bygg, ligger midt i Lierbyen og er også kjent som Gamle Hegg skole. Ungdommene som kommer hit har enten et ønske om å drive med noe de interesserer seg for eller bare slappe av og henge sammen med gamle og nye venner.

I stua finner du Point Cafè, som har åpent hver dag med billig og god mat. Tilbudet gjelder ungdom mellom fra de begynner i 8.trinn – 26 år.

Tar du bandinstruksjon ved Lier kulturskole, kan du fra etter påske i 7. trinn melde deg inn og begynne å bruke lokaler og utstyr på V2.

Kortspill i stua på V2

Medlemsskap og aktivitetstilbud

Det er GRATIS å melde seg inn som medlem på Ungdomshuset V2, og en forutsetning for ungdommer som bruker huset på fast basis. Dette da vi ønsker at alle skal få være en del av miljøet og ta vare på utstyret som er tilgjengelig.

Som medlem kan du melde deg på våre faste aktivitetstilbud og få opplæring i bruk av spesialrom slik at du kan booke og bruke de på egenhånd.

Aktivitetstilbudet vårt endrer seg etter interesser, men bandinstrumenter og musikk er fortsatt en stor del av tilbudet: Les mer om våre aktiviteter her.

Lære å spille bass på V2

Arrangementer og konserter

Unge Arrangører er et tilbud til ungdom som har lyst til å frivillig jobbe for å arrangere konserter, rusfrie fester eller andre gøye ting for ungdom. Arrangementene er både på Ungdomshuset og andre steder. Unge arrangører jobber spesielt mye med UKM, Ung kultur møtes, som er årets største kulturarrangement for ungdom i alle aldre!

Unge arrangører

Følg oss på facebook og instagram for å være oppdatert på våre store og små arrangementer! Dette varierer mellom store arrangementer på Lier Kulturscene, som NeonParty og UKM, men også konserter på huset, Åpen Scene og Band Gathering.

Ta kontakt om du lurer på noe!

OBS! Medlemsskjema må fylles ut av foresatt om man er under 18 år

Informasjon

Adresse:
Verkstedveien 2
3400 LIER

Kontaktperson:
Rune Drangsland

Telefon:
990 35 919

Epost:
rud@lier.kommune.no