Utleie

Informasjon

Adresse:
Heggveien 4
3404 LIER

Ditt arrangement på Lier kulturscene?

Vi vil gjerne komme i kontakt med deg dersom du har et prosjekt eller arrangement du gjerne vil gjennomføre på Lier kulturscene.

Vi har hovedfokus på lokalt kulturliv, men vi strekker oss langt for å få plass til alle! Med vårt tekniske utstyr og sterke engasjement har vi muligheter til det meste.

Vi har flere års erfaring med intimkonserter, møter og foredrag, teaterforestillinger, pre-produksjon av turneer, store arrangementer med ståplasser eller amfi-sitteplasser, samtidig som vi kan rigge vår foajé til både kafé, bar og konsertarena.

Om scenen

Scenen er godt utstyrt med gode tekniske løsninger som gjør at vi vil kunne imøtekomme de fleste forespørsler og krav. Scenen er utstyrt med motoriserte trosser, frontteppe, bevegelige akustikktepper, motorisert lerret over scenen, rammespent lerret på bakvegg, projektor og motorisert Line Array PA.

Teleskopamfiet gjør det mulig å variere fra 400 stående publikummere og forhøyet scene, til 250 sittende i amfi med scenegulv.

Amfi – Blackbox! Hos oss er nesten alt mulig.

Scenen er også utstyrt med et mobilt AV Rack/Talerstol, hvor leietaker/arrangør selv kan styre lyd og bilde under konferanser og foredrag. Scenen fungere derfor meget bra til ulike typer arrangement.  Det er også muligheter for liveopptak av din konsert eller forestilling.

Ta kontakt med oss for en uformell prat og priser.

Informasjon

Adresse:
Heggveien 4
3404 LIER